Weekend med løjer

Vi var til fest i går! Rigtig god og sjov fest. Med helte og skurke tema – og ALLE var klædt ud. Ret imponerende når man tænker over det. Og der var fri fortolkning over emnet, så der var alt lige fra Camilla Plum og Rasmus Klumps mor, til James Bond, Ghostbusters og Lisbeth Salander. Og når nu jeg ikke så godt kan drikke drinks, så er det jo godt, at jeg kan kaste mig ud på dansegulvet. Endte med at agere dj i over to timer – med indlagte ønskestunder (når det gik hen og blev for tøset og sing-a-long-agtigt…)

Irma er blevet passet på Vestegnen, og har som vanligt hygget sig. Ved dog ikke om man på et tidspunkt når dertil hvor man hviler så godt i at børnene bliver passet, at man ikke tjekker sin telefon en gang hvert 20. minut – bare lige for en sikkerheds skyld… Og selvom mine forældre havde gæster på besøg da vi ankom i går, gik der ikke længe før gæsterne skulle charmeres og snakkes med. Jeg er ret sikker på at Irma er mindre genert når forældrene ikke er i nærheden – lidt mærkeligt at erkende at vi faktisk kan være en hindring for optøningen…

I det hele taget har det været en ret fantastisk weekend. Med svømmehalstur med yndlings-August i går morges – hvor begge unger brugte al deres energi i bassinet. Det kan virkelig mærkes at vi lige straks har store børnebavebørn, som mener de kan alting selv!! Luksus-kærestemorgenmad med manden i morges, ferieplanlægning her til eftermiddag (bare det snart var juli!!) og Irma der blev sindsygt glad for at være hjemme igen og for en fin lille trækvogn jeg fandt på Cocio-shopping i morges i Fakta.. Er så småt klar til endnu en forkortet arbejdsuge 🙂

Reklamer

4 thoughts on “Weekend med løjer

  1. Lyder skønt 🙂 Og tro mig, du skal nok nå der hvor du ikke tjekker mobilen hvert andet øjeblik! Med nr. 2 bliver man også mere pragmatisk mht pasning. Ihvertfald hvis ungerne er samme sted henne. Jeg er helt ok, hvis begge børn bliver passet sammen, så har de jo hinanden, og jeg kan slappe helt af, men ikke når lillebror er alene afsted… så tjekker jeg mobilen hele tiden 😉

      • Så er det måske ikke nu jeg skal fortælle om hvordan vores sidste 4 uger er gået?! Men det gør jeg alligevel 🙂 Først 2 uger med begge børn hjemme med virus, efterfulgt af endnu en sygeuge hvor den store havde skoldkopper, efterfulgt at en uge uden sygdom (dog med søvnløse nætter pga forstoppelse hos den lille) og nu er en ny uge startet, og den lille mystiske røde knopper der til forveksling ligner skoldkopper… Hurra for fleksible jobs, hvor vi kan arbejde på skift!

  2. Hold nu op en omgang Mette!! Det kræver da mere end almindeligt fleksible jobs – håber skoldkopperne på den lille forsvinder som dug fra solen!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s