Sprogligheder

Nu har Irma efterhånden sagt det så længe, at jeg ikke engang reagerer på det mere. Men da hun første gang for noget tid siden, kiggede op på mig og spurgte pænt: “Må jeg få patten, mor?” Og nej, nej selvfølgelig ikke patten, det lød bare sådan… Ipad’en off course! Og der er bare så mange sjove sproglige ting med Irma for tiden! Når hun fx sidder med løftet pegefinger og alvorligt blik ved middagsbordet, og siger til faren, der sidder og driller: “Stop far, spis din mad”. Eller da hun her til aften sad og sang Oles nye autobil i speed-tempo og med helt selvopfunden tekst (og ord…)

I øjeblikket er Irmas største stunt at hun har lært at suge en plastickop så den sidder fast på ansigtet, og det ser simpelthen så sjovt ud! Og jeg ved godt, at der her burde være et meget sigende billede – enten af Irma in action eller de grinende forældre – men det er ikke lykkedes endnu. Det her med planlagte billeder er bare ikke noget, der sker i vores hjem… (Det handler måske også om at moren og faren er så vanvittigt ufotogene at vi konsekvent glemmer at finde et kamera frem…)

Nå, i morgen har vi jo allesammen fri og vi er fuldstændig uden planer – alle gode ideer modtages (ellers står den på rugbrødsbagning, en kylling der skal koges, og så meget gyngning som vejret tillader) God grundlovsdag derude!

Reklamer

4 thoughts on “Sprogligheder

  1. Hahaha! Måske har vi det samme barn… er det muligt???

    Ved middagsbordet hos os hedder det: “Far! hovedet ind over” eller “Du skal spise (s)korpen!”

    Og Indigo har også gået rundt med en plastik kop suget fast på ansigtet de sidste måneder, det ser temmelig morsomt ud:-)

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s