Svensk idyl og andet godt

Lørdag formiddag drog vi afsted til Sverige – til navngivningsfest i en ødegård. Med et væld af børn, der rigtig gerne ville lege – og en Irma der var alt for genert, og derfor kun kunne sige NEEEEJ til langt op af eftermiddagen når de andre børn spurgte hende om noget… Men efter gåtur i skoven (eller, Irma sad i en klapvogn mens vi andre gik tur og var på skattejagt… dovne barn!!) var hun lidt mere modtagelig, og ville gerne blæse sæbebobler, kaste med balloner og spise kage sammen med og i nærheden af andre børn. Pyha! Og det var bare en helt utrolig hyggelig fest! Hovedpersonens moster havde været i Godisflyget og shoppe slik, og jeg har da sjældent set så vilde mængder af slik!! Der var e-numre nok til en hel skolegård – og det var fabelagtigt (og en anelse kvalmende for dem af os, der ikke kan styre den slags…) Irma smagte sin første lakridssut, og endte med at give mig halvdelen… Jeg er dog ikke naiv nok til at tro, at hun nu ikke kan lidt slik – tror såmænd bare det var fordi hun havde spist sig mæt i kage tidligere på dagen…

På den lidt sundere front lokkede jeg Irma med i svømmehallen da vi landede hjemme igen søndag. Vi laver efterhånden faste søndag eftermiddagsplaner, nu hvor der er åbent hus hver uge. Men så er der bare denne regel som jeg indtil i søndags egentlig har holdt ret godt: Man skal holde hvad man lover… For da Irma og jeg ankom til svømmehal havde de netop lige lukket! Hvor uheldig kan man være. Anede da ikke at svømmehallen kunne finde på at lukke søndag eftermiddag kl. 14??!! Det kostede over en time på legeplads før min samvittighed var på rette sted igen. Men så fik vi til gengæld også bagt sandkager, hældt sten ned af rutsjebanen og sunget sange på sansegyngen. OG jeg fik ENDELIG lavet nogle sjove motionsøvelser, som Sussi fra fitnessogsundhed anbefaler at lave med sit barn. Sussi skrev til mig for nogle uger siden og anbefalede hendes mor-og-tumling-øvelser. Efter lidt kyndig vejledning – ift. graviditeten – har jeg holdt mig til at lave øvelse 2 og 4 (og faktisk anbefalede hun mig kun at lave nr. 2 med ét ben af gangen, for ikke at overanstrenge mave og bækken). Men der intet til hinder for at vi kaster os ud i 1’eren også – hvis jeg altså kan lokke Irma til at agere træ for en stund… Jeg har lavet nogle lignende øvelser med Irma før, men ikke nogle, der på denne måde havde fokus på at forbedre min form OG være sjove for datteren. Jeg kan rigtig godt lide kombien 🙂 Sussis blog indeholder et hav af øvelser, så det er bare om at gå i krig!!

3 thoughts on “Svensk idyl og andet godt

 1. Skønt at fik prøvet nogle af øvelserne, jeg glæder mig til at høre lidt om hvordan det gik:-)

  Sverige lydet skønt, vi må også snart afsted igen!

  God dag til jer:-)

  • Hej Sussi, ja beklager det blev så kortfattet. Det var faktisk rigtig sjovt. Og svingøvelserne har vi endda lavet et par gange siden. Bare fordi Irma synes det er så fedt!! Jeg synes afgjort også det er den nemmeste øvelse når nu jeg har maven at tænke på. Der er gulvøvelsen mere koncentrationskrævet, fordi jeg VIRKELIG skal fokusere på mave og bækkenbund – og at Irma ikke skvatter ned… Men sjovt er det, så det skal helt sikkert gøres igen. 🙂

 2. Ih hvor skønt at i havde det sjovt! Vi synes også at øvlserne er virkelig sjove at lave:-)
  Og når maven bliver for stor, så må i jo sætte far-mand i gang:-)

  God dag!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s