Ha! Fundet!

Havde jeg overvejet at bruge Google? Åbenbart ikke. Kalder jeg mig selv professionel informationssøger? Oh yes. Er jeg over en uge om at lave et søgefelt hvor jeg skriver “Længsler og leverpostej Marie”? Du godeste altså. 5. link på siden giver mig svaret jeg har ledt efter. Jeg har vundet Annamettes bog hos Vores Børn. Godt så! Tak for den, kære tidsskrift, jeg sætter stor pris på præmien!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s