Kom hjem

Jeg skulle helt sikkert ikke være cyklet de ti km til Hellerup i morges. Udover at jeg nok mest har mindet om en fuld grønlænder på cykelstien, så gik svimmelheden helt amok da jeg ramte arbejdspladsen. Pis os! Og jeg har lyttet til alle de dejlige tips der kom i går og går nu all in på forskellige jernpræparater!! Satser på bedring når som helst!!

En halv time efter landing ringede vuggestuen, Irma kan kun have nået at være der i 20 minutter, og har i det tidsrum banket hovedet og næsen ret voldsomt ind i ribben, så hun næsten slog sig selv ud, fik næseblod og hævet næseryg. For fanden altså. Jeg tænkte straks i skadestue og alverdens ting, men efter telefonkonsultation med lægen var jeg lidt mere rolig. “Kom is på, og tjek om hun kan trække vejret gennem næsen. Hvis den ikke er skæv, men kun hævet, burde der ikke være problemer.” Og den er ikke skæv, bare sådan lidt bokser-agtig… Så nu er jeg spændt på om hævelsen falder som den skal og hvilken farve den har i morgen…

Bortset fra styrtet har damen været i et vældigt humør, og tempoet hos den halvslatne mor har afgjort været for sløvt. Der kom dog lige en redning midt på eftermiddagen da jeg var gået totalt kold på legeideer. Pakkeposten kom, med en hel pose sommertøj til Irma. Alt skulle prøves, især den fine blomstrende kjole (sjovt som blå boksertud og prinsessekjole går totalt hånd i hånd!). Og kjolen var lige ved aldrig at komme af her ved puttetid, men det var alligevel for hedt for hende nattesvederen!! Jeg kunne lokkes til at hun kunne beholde de nye gamacher på. Lidt har åbenbart også ret.

Resten af aftenen står på sofa og måske en ny bog – har simpelthen fået knækket min manglende læselyst, det er simpelthen så skønt! God tirsdag aften!!

20120619-192224.jpg

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s