Sure løg!

Det startede faktisk allerede i morges. Det her frk. modsat-adfærd. Jeg tror der kom mindst 10 meget højlydte og vrede “JEG KAN SELV!!!!”-råb fra Irma inden klokken var tid til aflevering… Og selvom pædagogerne forvissede mig om at de havde haft glæde af en utrolig glad og frisk Irma hele dagen, så var der kun sur og slatten luft tilbage i den ballon jeg kom og hentede… Der var skrig og skrål over at hun først ville have jakke på, så ingen jakke, og så jakke igen… Atter et drama da hun ikke blev båret ned af trappen, men skulle gå selv. Så havde vi en mindre episode da jeg skubbede gyngen HELT forkert, fordi jeg skulle stå DER og ikke DER! Og så en nu-lægger-jeg-mig-lige-på-gulvet-og-skriger-scene da vi var kommet hjem og hun ikke fik lov til at se mere end ét afsnit Hr Skæg i fjernsynet… Ååååh, så er det sgu heller ikke nemt at være to et halvt – og heller ikke at være mor til sådan en, for den sags skyld. Irma er lige blevet puttet, i sin egen seng. På trods af kamp til stregen om at hun først ville sove i vores seng, så hellere inde i sofaen, og så faktisk hellere på gulvet i køkkenet end i sin egen seng… Jeg endte med at lægge mig ved siden af hende til hun sov, mest fordi vi var ude i den der hikse-gråd hvor hun er så rød i hovedet at man bliver lidt bange for om der overhovedet kommer blod til hjernen – eller resten af kroppen…

Efter sådan en dag tillader jeg mig selv at tælle til 10, for ikke at komme til at ønske mig et andet barn, men i stedet nå frem til at det SKAL blive bliver bedre i morgen! 🙂

Reklamer

2 thoughts on “Sure løg!

  1. Om lidt har du jo et andet barn 🙂 Så har du glæden af to unger der skal igennem alskens faser, både de gode og de dårlige. Og det bliver bedre i morgen, alle faser ender på et tidspunkt! Der kommer så en ny selvstændighedsfase når de bliver omkring 4, men den tid den sorg 🙂

    • åh shit, flere faser… Mere selvstændighed… sikke noget møg!
      Det sure løg fortsatte i øvrigt efter hun blev puttet. Hun vågnede efter en time og græd i 3 kvarter indtil hun blev puttet i mors og fars seng. Det er ALDRIG sket før!! Er mildest talt spændt på i aften.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s