Sommerweekend

Det har været en fantastisk weekend. Faktisk intet mindre. I fredags inviterede jeg min søde mand ud at spise på en hyggelig italiensk restaurant her på Amager – han har været så sej at få nyt arbejde, så det skulle virkelig fejres. Min mor kom til assistance og kom og hyggede med Irma, puttede hende, og sov lidt på sofaen indtil vi kom hjem 🙂 Lørdag var vi igen i svømmehallen – Irma er simpelthen så vild med det, så det er næsten tosset ikke at følge op på. Eftermiddagen brugte vi på Amager Fælled hvor manden og en god ven samlede hyldeblomster, mens Irma og jeg soppede i vandpytter og digtede historier om pinde, der var store skibe og skulle sejle i pytterne…

I går aftes kom atter en ven på besøg og vi lavede forrygende mad hvor bl.a. jomfruhummerhaler og dampede asparges var en del af pakken. Mmmm…. Og i dag har vi været på miniudflugt til Dragør med flere gode venner – og selvfølgelig is! Kan man overhovedet tage derud uden at spise is?? Og så vil jeg gerne sende en taknemmelig hilsen, til personen der opfandt bægre til is. Det er jo altid en katastrofe at give en isvaffel til en lille fis – der altid spiser bunden af vaflen først… Så tak min ven, du har reddet mange issituationer fra at ende i en endnu mere fedtet affære!

Her til aften har Irma været totalt glad i låget. Har rendt rundt i lejligheden med krudt i måsen “Kom mor, vi skal danse inde i stuen”, “Vi skal være farlige far, tag den her maske på” og bare grinet af hvad som helst. Resultatet af en sjov og hyggelig weekend – som også var en anelse svær at lukke ned for: “Jeg vil ikke sove mor, jeg vil være farlig”… Godt så 😉

Nu har jeg kun 3 arbejdsdage tilbage inden fire ugers ferie. Og jeg glæder glæder glæder mig!! Meget mere om det senere…

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s