Sommerhilsen

Åh ja, så glemte jeg jo helt at blogge om ferie og alt det andet der skete – ferien startede bare og jeg lagde vist min hjerne et sted på Amager….

Efter en weekend hvor vi hyggede hos farmor og bedstefar og fejrede søster og svogers 2×40 års fødselsdag, drog vi mandag eftermiddag ud på motorvejen og mod alperne. Målet var at nå til Italien i et stræk med et minimalt antal pauser, og med fokus på nattekørsel. Og det lykkedes sgu. Irma dasede på bagsædet, enten sovende eller syngende, eller med iPad imellem hænderne (skylder faktisk nok Apple en stor tak for at gøre den tur absolut smertefri!!) Irma blev hverken køresyg eller almindeligt bilhys, og selvom vi mildest talt lavede rod i hendes døgnrytme, fandt hun sig i det hele. Vi var imponerede. At vi så kæmpede (!!!!) ud på de små morgentimer og skiftede chauffør en del flere gange end planlagt – og indtog en del mere autobahnkaffe end sundt var, er nok ikke så vigtigt. Vi kom hele og trætte frem.

Nu nydes Italien i fulde drag. Irma indtager stort set kun grissini, is og pasta og er et stort grin. Vi er i gang med at lære hende at sige ciao ciao og gelato – så skal hun sgu nok klare sig hernede 😉
Håber solen skinner lidt på jer derhjemme! Sender gerne et par stråler hjem nordpå!

20120712-160125.jpg

Billedet er faren og morfaren der puster badebassin op…

2 thoughts on “Sommerhilsen

  1. lyder dejligt, hun er det fødte bilferie barn;-) Forsat god ferie stort kram fra meget våde DK, men det gør ikke noget for snart venter sol, varme og Californien:-D

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s