Slut på ferien

Så er det ved at være helt slut med den ferie. Hele 4 uger sammen har vi holdt, og det har simpelthen været så skønt. Og jo jo bare rolig, selvfølgelig har vi til tider været ret trætte af hinanden, men overvejende til den gode side, ja. Vi landede fra ø-kuller i går, efter en uge på Fejø med nogle gode venner. 4 voksne og 3 børn i ét sommerhus. Og det har virkelig været en uge i børnehøjde. Alle dage med spisning senest 17.30, fyldt med udflugter hvor strand, dyr, is eller legeplads har været som mål. Og helt tilfældigt var vi så heldige at have valgt et sommerhus med legehus, gyngestativ, sandkasse og veludstyret børneværelse. Virkelig fedt. Kan afgjort anbefale Knuthenborg Dyrepark som destination. Ikke mindst pga deres suveræne legeplads!! Dyrene er i sig selv et syn værd, men vi opholdt os på legepladsen i over 2 timer og havde nogle meget glade børn 🙂

Men jeg synes virkelig der er sket en masse i denne ferie. Jeg er kommet tæt på familien og Irma har taget nogle kolossale spring udi noget udvikling. Der er kommet så mange sprog-finurligheder at jeg slet ikke har nået at notere dem alle sammen. Men fx er hun begyndt at synge selvopfundne, og nu næsten forståelige sange – om det hun har oplevet, det hun lige leger med, eller noget som ellers er fra fri fantasi… Sunget sammen med kendte sange, som fx Bim bam busse (som fortsættes med “jeg er din morgentudse” eller “jeg skal lige tisse”…) Det er ret god underholdning! Yndlingsfrasen for tiden er “La’ så vær!”, og vi er i det hele taget oppe imod et kraftigt bestemmerbarn, der triumfer igennem! Men til gengæld er hun utrolig nem at få god igen hvis hun lige er blevet lidt kontrær  – for hun er altid modtagelig for lidt drilleri. Ret godt træk synes jeg. Lige med undtagelse af når hun driller igen på de der tidspunkter hvor der ikke er tid til dril… Sjovt som det ikke rigtig matcher.

I overmorgen starter hverdagen igen, og vi kan lige nå at se et sæt bedsteforældre i morgen inden der er dømt vuggestue og arbejde for fuld skrue. Jeg er lidt spændt på om 4 ugers pause kalder på ny indkøring… Manden starter jo nyt job, så det bliver også en spændende ting – også på logistikfronten, for han får en del længere på arbejde end tidligere. Og jeg ved godt det grænser til det uanstændige efter så lang ferie, men jeg glæder mig allerede til om halvanden måneds tid hvor min barsel starter. Kan virkelig godt vænne mig til en tilværelse nede i gear (og nu får vi se hvordan det går når jeg ikke har selskab herhjemme til at hygge om mig… bliver nok nødt til at holde nogle mor-datter-dage med Irma for at få lidt af det sociale behov dækket!) Nå, der er en familie der skal hygges om – vi har været i svømmehallen tidligere i dag, så vi arbejder hårdt på underholdningsfronten for at Irma ikke skal falde i søvn på et totalt utidigt tidspunkt (som hun i øvrigt gjorde i går: Gik fra spisebordet, sagde tak for mad og gik ind og lagde sig på sofaen  -faldt i søvn på 2 minutter… Og vågnede før 05 i morges…) Det skal lige undgås i dag!!

Og hey, vi har fundet et hus vi er ret vilde med, så køb lige vores lejlighed, tak! 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s