Første dag

Åh, hvor har det været mandag i dag. Og egentlig ikke fordi ting er gået galt, men bare fordi hverdagen giver lidt af en mavepuster her efter sommerferien… Vi er ude i, at vi skal øve os lidt på hvordan en hverdag med mandens nye arbejde kommer til at køre. Og måske kan det faktisk blive nogenlunde smertefrit med en far der stadig afleverer langt de fleste dage og en mor der henter – ganske som vi plejer – dog med den ene hale at faren kommer lidt senere hjem. Sådan er det jo bare når gode jobs ligger langt væk. Så er det nu meget godt at tænke på, at ikke alle eftermiddage bliver som i dag…

Irma var så glad og fin da jeg hentede hende i dag. Der er endda kommet to nye pædagoger på hendes stue, som hun skal lære at kende og forholde sig til (forhåbentlig bliver disse to hængende noget længere end de forrige!!), og det var altsammen gået rigtig godt. Men jeg kunne nu godt se, at der ikke var meget krudt tilbage i fisen, og der blev suttet intenst på sutten omme i anhængeren… Da vi landede i gården gik det også godt med mor-og-datter-leg, men hvis nogle (aka flinke naboer…) vovede at komme forbi og sige hej, løb hun hen til mig og udstødte et halvkvalt piv, som godt lidt kunne forveksles med en snerren…Vi var ikke i gården så længe…

Irma var så træt at jeg faktisk var vildt overrasket over at hun både holdt sig vågen til aftensmad og noget børnetime-hygge med faren inden sengetid. Men her var hun så også nået til det stadie hvor intet er godt nok: Bogen var forkert, sangen var forkert, jeg holdt hende forkert i hånden … Træthed vandt over frøken modsat dog! HA! 1-0 til moren. (Det er dog ikke kun vuggestuestart og mandage der er hårde ved barnet, svømmehallen kan det samme…)

Nu er jeg selv ved at gå helt kold og vil krybe til køjs med et afsnit Storrygeren. Jeg ved det lyder corny, men det her program på dr2 med to mænd, der fisker og laver mad, er da noget af det hyggeligste komfort-tv ever!! Glædelig hverdag derude 🙂

2 thoughts on “Første dag

  1. Præcis! Det er underholdning på top underholdnings/afslapnings niveau. Dog irriterer det mit bornholmerhjerte grænseløst, at de ryger og ikke RØGER deres mad. Man røger altså på Bornholm … vi ryger ikke mad?! Men ud over det? Top hyggeligt!

    • haha hvor er du god, Wenche! Men jeg kan sagtens følge dig – blir også ofte irriteret over den slags grammatiske udsving. Men nu er d’herrer vel ikke rigtig bornholmere vel? Selvom kokken vist har restaurant i Rønne. Så er de velsagtens undskyldt? 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s