Vralte vralte

Jeg er helt med på, at man flytter noget vægt når man er gravid, men det her med, at man (i hvert fald i flade sko) skal gå som en stor and, har jeg lidt svært ved at acceptere – eller er det bare mig?? Shit, jeg går grimt!! Jeg er nu nået til det stadie hvor alle andre gravide ligner de smukkeste og mest harmoniske mennesker, mens jeg selv er flammende hormonel, selvantændelig (både på den svedende og rasende måde – thank you very much…) og føler mig utilstrækkelig på alle måder. Jamen er det ikke bare en skøn tid…”Den søde ventetid” my ass! De sidste to dage har jeg præsteret at råbe af Irma 5 gange (på den virkelig sure måde!) – og jeg synes virkelig ikke det er fedt. Jeg ved godt hun ikke får blå mærker af en hævet stemme, men når de vågne timer sammen med Irma i hverdagen ikke er overvældende mange, så føles 5 gange som mindst 5 gange for meget.

Hun er begyndt at blive meget bevidst om at jeg bliver sur på hende, og siger det til faren. “Mor bliver sur” siger hun. Og lidt efter “Irma bliver ked af det”. KORS! Det går jo lige i hjertet.

Og når moren er umulig, er barnet det jo også – jeg ved det godt. Men jeg er simpelthen ikke i stand til at gøre noget ved det. Vi er ude i lidt af en helvedesuge her, hvor vi i virkeligheden burde have taget nogle halve fridage og hentet Irma tidligt. For hun ER jo i gang med en fornyet indkøring efter 4 ugers vuggestuepause – og fordi der både er ferie og sygdom på stuen (blandt børnene), så er hun seriøst alderspræsident og har måske ikke så mange at lege med. Så jeg håber virkelig at vi snart kan få lov at rykke op i børnehaven – selvom det selvfølgelig giver nogle nye udfordringer.

Åh ja, det var lige en stemningsrapport fra den dårlige samvittighedsø, som jeg befinder mig på for tiden. jeg håber jeg finder redningsflåden væk herfra i nær fremtid…

Reklamer

2 thoughts on “Vralte vralte

  1. Jeg er især imponeret over de der bitte-små damer der kan komme gående med en kæææmpe mave der ser ud som om at den kunne poppe hvert sekund det skulle være – og så ser de bare overhoved ikke besværet ud. Det er bare unaturligt. De har jo næsten hvad der må svare til 80% af deres egen kropsvægt sat på ude foran som var det boven på en isbryder – og så vimser de rundt og får det til at se enormt nemt ud.
    Nogle gange er verden vist bare ikke retfærdig.

    • I virkeligheden bliver jeg bare forundret – for hvorfor i alverden kan jeg ikke være den slags gravid?.. Måske man skal være en anelse elegant i forvejen….hmmm… too late!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s