Kender I mon det?

I dag hentede jeg Irma, og da jeg kom fik tårerne fuld gas (hende ikke mig…). Det har vist været en lidt lang og hård uge for alle i familien, og forklaringen for tårerne handlede om en lidt for vild gyngetur – hvilket i sig selv lyder usandsynligt når det kommer fra gyngefreak no. 1…
Og det var først da Irma sad i cykelvognen at jeg opdagede skrammen i panden. Et ret stort sår i sådan en lille pande! Jeg nåede lige at fange en af pædagogerne for at finde ud af hvor såret kom fra. Men han vidste det desværre ikke fordi Irma havde leget på børnehavestuen hele eftermiddagen. Jeg nåede på ca. 30 sekunder at få alle mulige slags billeder på nethinden af tarvelige store børn, der slår og driller de små, pædagoger der ikke holdt øje og sindsyge optøjer forårsaget af 5-årige børn…

Meeeen måske skulle jeg lige have spurgt Irma først: ‘gør det ondt hvor du har slået dig, skat?’ ‘ja!, jeg gjorde det med hånden, mor, med en saks’…

En nem måde at tjekke på at man har sit eget barn med hjem…

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s