Sand mellem tæerne…

Kan I huske de der barer i København der for 10-13 år siden var kendt for at servere store cocktails med paraplyer, have palmer i lokalet og sand på gulvet? Jeg kommer jo fra Falster og alt der ikke lignede et standard Crazy Daisy var temmelig eksotisk! Overvejede op til flere gange at holde sådan nogle strandfester derhjemme og sprede noget sand og indkøbe paraplyer… Det blev vist aldrig til noget…

Og nu hvor hjemmet konstant har den her knasende fornemmelse (selv på hovedpuden…) er det sjovt nok ikke altid cocktails jeg tænker på… Irma kommer hjem fra vuggestue tapetseret i sand for tiden, og selvom jeg forsøger at kaste hende i bad i det sekund vi rammer hjemmet, når det alligevel at sprede lidt sommeridyl på trægulvene… Måske trænger jeg bare til en drink?

Reklamer

4 thoughts on “Sand mellem tæerne…

  1. Det er en håbløs kamp og som småbørnsforældre er det altid kløgtigt at vælge disse med omhu. Så slå rommen i glasset og nyd følelsen af hjemlig strand:)

  2. Tænk på det positive, sand er fabelagtigt til at “samle” ris-rester-på-gulvet. Bare stryg lidt sand over, og så er de lige til at feje eller støvsuge op! Grus (som gemmer sig i lommer og opslag) fra legepladsen fungerer desværre ikke helt så godt….

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s