Sælg! Sælg! Sælg!

Hvor jeg dog glæder mig til at det her boligsalgsshow snart er overstået, for det her med fremvisninger i tide og utide (især utide) er faktisk ret irriterende. Vi havde en fremvisning i dag kl. 17.30 – så bliver tidspunktet faktisk ikke værre. Og særlig ikke om mandagen. Manden er til DHL, så jeg styrtede hjem fra arbejde for at give hjemmet en smule oprydning og smøre en madpakke. Så hentede jeg Irma og vi camperede nede i gården indtil ejendomsmægleren meldte grønt lys. For en gangs skyld – og skide typisk – gad Irma overhovedet ikke lege, gynge, rutsje eller andet. Og vi endte med at sidde og kramme på en bænk mens vi så Lillenørd på Iphonen…

Mægleren var ikke så overbevist om at der var bid ved denne omgang, men der er allerede en ny fremvisning onsdag formiddag – og rigtig mange har bedt om salgsopstillinger via hjemmesiden, så nu lader det endelig til at der sker noget.

Så nu skal jeg bare lægge den her tryghedsnarkoman i seng (måske med en stor gummihammer?)… For nu hvor salget måske nærmer sig mere og mere, kommer tvivlen pludselig og bider mig i haserne…Sådan har det været i alle større livsændrende beslutninger jeg har taget igennem årene (ja, store behøver de måske ikke engang at være…), så hvorfor skulle denne gang være anderledes? Har næsten boet i denne lejlighed i 8 år (det første år hvor jeg var kæreste med manden havde jeg godt nok stadig et kollegieværelse, men hvem gider bruge sådan et når man nu havde fundet en mand, som godt gad at kysse sådan cirka nonstop :-)) og selvom den ikke længere opfylder vores behov, så er den jo stadig hjem! Og så er jeg ret stor fan af, at kunne ringe efter en vicevært når lokummet brænder, men det er nok en detalje. Nå, nu går det vist hen og bliver noget vrøvleri, jeg glæder mig jo i store træk bare til at vi får solgt, så vi kan komme videre i teksten – også selvom maven gør knuder…Måske ville tingene være lidt nemmere hvis vi var enige om hvor vi skulle bo. Overvejer snart noget med et kort, bind for øjnene og en dartpil…

2 thoughts on “Sælg! Sælg! Sælg!

  1. Hæ – vi følges så fint ad! Tvivlen har også nappet mig i haserne et par gange eller tre, men efter vi har fået solgt, så er tankekraften blevet brugt på pakning og ‘hvad så nu’-hed 🙂 Og vi ved heller ikke, hvor vi skal bo – udover altså, at vi har købt os lidt tid med den midlertidige lejlighed. Som vi flytter i om en uge. Gisp.

    Men altså – det jeg bare ville sige var, at det hele nok skal falde på plads, når I får solgt. Snart 🙂

    • Ja, det er lidt af et parløb her 😉 Og glad for at det ikke bare er min indre tvivler der spøger – men også meget lettet over at høre dig sige at du/I nu er klar til næste step. Så tak!! Og god flytning til jer.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s