Næste milepæl!

Så er det gået på plads. Jeg har i dag fået bekræftelse på at Irma kan starte i børnehave på mandag! Det er skisme da stort. Måske passer det egentlig ret dårligt med potentiel flytning og alt det her, men mon ikke der går mindst 3-4 måneder inden salg/køb-situationen er på plads. Jeg nåede lige kort at snakke med den ansvarlige pædagog på børnehavestuen – som jo altså vitterligt ligger på den anden side af en glaslåge på samme gang som hendes vuggestue – og de er helt klar til hende, og glæder sig til at hun starter. Irma har jo allerede været derinde og lege et hav af gange og i dag sendte de en af børnehavepigerne ind og lege med Irma mens de andre på vuggestuen sov. Synes faktisk virkelig der bliver gjort meget for at denne overgang kommer til at gå så glat som muligt.

Men fordi fokus er på oprykning, tænker jeg jo slet ikke på afslutning. Så da jeg står og snakker med en af Irmas vuggestuepædagoger, nævner hun pludselig noget med “Ja, så skal vi vel holde sidste dag for Irma på fredag, I kommer vel og er med?!” (Og i virkeligheden burde der ikke være et spørgsmålstegn, for der blev ikke stillet et spørgsmål…) Og jeg nikkede og hørte mig selv sige selvfølgelig… Shit, det havde jeg ikke overvejet et sekund! Så nu skal der jo bages et eller andet, og lines op med forældre-børnehygge fredag eftermiddag. Og den hormonelle mor skal gøre sit bedste for ikke at fælde en tåre… Altså, Irma har jo gået på den stue i 1 år og 10 måneder, og selvom vi ikke har fuldt tilfredse hele tiden, så har de gennemgående været omsorgsfulde og glade, og det har altid føltes som om hun var noget helt særligt (hvilket hun jo selvsagt også er, doh!) i deres øjne. Åh, kan allerede nu mærke at det bliver svært ikke blive en anelse emotionel på fredag…

Er i øvrigt meget åben for forslag til bag-og-tag-med-i-vuggestuen – det skal jo være godt for små fingre, ikke alt for sukkerbelagt og også gerne skille sig lidt ud… Stiller jeg høje krav siger du??

Reklamer

4 thoughts on “Næste milepæl!

  1. Alt hjemmebagt tager vel kegler (det er i hvert fald min erfaring)?
    Husk en plade chokolade til pædagogerne, det bliver de så glade for 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s