Højre vs. venstre?

Jeg er komplet højre-venstre-blind, og skal altid tænke mig RIGTIG godt om før jeg går den forkerte vej… Og nu er manden begyndt træningen af datteren, så hun ikke bliver lige så debil som sin mor… Hørte ham forleden spørge: “Du skal bruge din højre hånd, Irma, hvilken hånd er det?”. Jeg aner overhovedet ikke om det er alt for tidligt at starte på den slags, jeg kan bare konstatere, at jeg begyndte alt for sent…

I mange år har jeg bildt mig selv ind at jeg godt kunne kende forskel på højre og venstre når jeg kørte bil, men det må jeg erkende er en fejl. Havde ellers sammenskruet nogle sirlige huskeregler med at venstresvinget er der man skal kigge efter cyklister og højresvinget kigger man efter modkørende… Men lets face it, det hverken rimer eller fænger, så det kan heller ikke huskes. Og når manden siger “højre” kører jeg resolut mod venstre… Nu er det blevet sådan at han bare peger, så behøver jeg ikke blive mere frustreret end højst nødvendigt. Gad godt at man kunne tage et kursus i højre-venstre-forståelse, men er bange for at det ikke ville sidde fast alligevel. Er det en eller anden logisk brist der findes i mit hoved? Jeg kender jo altså en del, der har det ligesom mig, så i virkeligheden er jeg nået til bare at undres over at der er nogen der kan, og nogen der ikke kan… Måske jeg kan skal gøre ligesom Malou, og få et H eller V tatoveret på den rigtige arm. Kan man mon sikre sig at den slags ikke går i arv?..

Reklamer

2 thoughts on “Højre vs. venstre?

  1. Hmm, jeg tror det har noget med generel dårlig orienteringssans at gøre. Jeg er heller ikke helt skarp på højre og venstre. Min første cykel havde henholdsvis rødt og grønt greb på styret, så jeg altid vidste hvilken side af vejen jeg skulle køre i. Så vidt jeg husker er det en af de ting mænds hjerner generelt er bedre til.

    • Det er smart det med farvekoder! Og jeg tror også det hænger sammen med orienteringssans – jeg har nemlig også evnen til at fare vild hvor som helst… 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s