Slut og start

Åhja, den overskudsramte mor, der gerne vil have hjemmebag med hvorend hun går (også til barnets sidste vuggestuedag) fejlede grumt i fredags. Jeg lavede den klassiske fejl at prøve at bage noget helt nyt på en dag hvor tiden ikke helt var på min side… Jeg ville bage kærnemælkshorn, efter en opskrift i Gyldendals Bagebog, og dejen var fuldstændig umulig at rulle ud, og havde den skønne effekt at pulverisere inde i munden og samtidig dræne AL væske fra dit indre… SKØØØØØNT!! Har sat kæmpe rødt sprittus-kryds henover opskriften i bogen. Så ud røg bl.a. halvanden pakke smør og en hel pakke marcipan (har det faktisk stadig helt skidt med det) og ind med mig og købe miniflødeboller til hele banden. Altså. Skulle jo bare have holdt mig til de boller, frugtspyd, rosiner og andre gode ting som søde mennesker havde foreslået mig. Nå, men flødeboller er jo et hit blandt børn i alle aldre, og de blev spist – og i nogle af de smås tilfælde, fordelt i hele ansigtet…

Vi havde en ret hyggelig eftermiddag, og fik en superfin mappe med billeder som pædagogerne havde lavet. Stort arbejde! Og lige om lidt er det mandag morgen, og min store pige skal have sin første rigtige og hele dag i børnehave. Og ja, det er på samme etage som hendes gamle stue og med både børn og pædagoger som hun kender, men vi skal gå op af børnehavens egen indgang og aflevere hende med ordene “hav en god dag i børnehave, skat”… Vi har desværre en uge hvor vi ikke alle dage kan hente tidligt – sådan går det jo når vi først får bekræftet at oprykningen er gået igennem 3 dage før det sker. Er SÅ spændt på hvordan det kommer til at løbe af stablen, og hvor træt en fis jeg henter i morgen eftermiddag!

Nu byder resten af aftenen på lidt praktiske ting, inden jeg vil drømme mig hen på Pinterest og finde boligting til ønskesedlen… (Og nej nej, det betyder da overhovedet ikke at lejligheden er solgt og at vi har fundet den bolig vi ønsker at se vores børn vokse op i, men en kvinde må vel drømme!)

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s