Moooaaaar

Moar, moooaaarr!! Skal lige til at reagere da jeg hører svaret: ‘hvad er der lille skat?, er du ked af det?’ fra Irma selv… Hun står og leger inde i stuen. ‘waaaaahhhh’ ‘hov, har du slået dig? Skal jeg puste?’
Det er legobørnene der snakker sammen, og der blir også talt med store bogstaver nogle gange – og med forskellige stemmer… Et helt skuespil udføres i rummet ved siden af: ‘det bare fordi….’ ‘du skal vente til det blir din tur’ ‘jeg ved det godt’ . Åh, hvor er det sjovt!! Og jeg prøver at skelne hvornår der blir kaldt på mig og hvornår det er legobørnene der kalder….

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s