“det lugter af æg”

Og ja, Irmas bøvser lugter af æg! Bigtime. På den virkelig rådne, mavesyre-måde. Hvad der skulle have været en start på uge 2 i børnehave, blev i stedet hjemmedag med moren med dårligdom! Øv. Men heldigvis er der ind imellem de uhyre hyppige skiftninger, og plejen af rød røv, utrolig højt humør! Det gør ligesom det helt lidt mere overkommeligt.

Og jeg bryder min hjerne med at tænke på hvad pokker det dog kan være hun har spist? For et eller andet må det være. Irmas reaktion er fuldstændig lig farens madallergi-reaktion, så jeg føler mig meget overbevist om at …. Nå, nu har jeg snakket med en vagtlæge, og han siger at madallergi er uhyre sjælden hos så små børn, formentlig er det bare en almindelig infektion grundet nye børnebaciller.

Så morgendagen står på havregrød, risengrød og måske et revet æble… Sikke en fest!!

Nu vil jeg hengive mig til det en mandag aften er tænkt til: Medical Night!!

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s