Åh-åh

Her går man rundt og passer sygt barn og kæmper for at pleje i hoved og rø…og så ligger der usete farer forude!! Ting jeg overhovedet ikke havde forudset! Irma og jeg sidder stille og roligt og leger med perler (eller, jeg prøver virkelig at vække hendes interesse for noget jeg selv syntes var fælt hyggeligt som barn), og Irma kaster lidt i frustration med perlerne. Ja, det med finmotorikken ligger ikke til familien, så hun er lovligt undskyldt. Men der ligger efterhånden nok en god håndfuld perler på gulvet, og jeg kan godt fornemme at vi nærmer os et tidspunkt i den temmeligt opsatte leg, hvor Irma godt snart vil forlade projektet… Hun er åbenbart fuldt bevidst om hvad man altid skal efter en leg, og derfor siger hun med oprigtig beklagelse i stemmen: “Mor, jeg kan ikke rydde op”. Jeg spørger naturligvis ind til kernen i problemet: “KAN ikke, Irma?”. “nej, det kan mig ikke”. Hvorefter hun løfter skuldrene, som om hun understreger sin undskyldning, og marcherer ind i stuen – væk fra gerningsstedet. Gad vide om de i børnehaven accepterer sådan en undskyldning?…. Men det er da bestemt synd for hende….

I øvrigt er der bedring forude. Æggebøvserne er væk, så der er ved at komme balance i mavesyren igen. Heldigvis. Irma ville på ingen måde have den havregrød lægen ordinerede, så diæten har i stedet budt på små portioner yoghurt, bananer og lidt knækbrød skyllet ned med kamillete.

Og for at kickstarte efteråret har jeg lavet risengrød OG sunget julesange (på opfordring) i dag. Det matcher fint både diæt og vejr 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s