Glemsom igen igen

En ting er at tage graviditetstøj på om morgenen, kæmpe med at få sko på, og sidde fast i den alt for bløde sofa i stuen. Noget andet er tilsyneladende at jeg to minutter efter glemmer at jeg ikke både har plads til en taske på styret og en tyk mave når jeg stiger op på cyklen… Eller at jeg her forleden prøvede at smyge mig ind ad en dør på klem “hvis jeg lige trækker maven ind, så går det jo nok”… Trækker maven ind, fnys!! Min hjerne løber tilsyneladende om hjørner med mig, så jeg op til flere gange om dagen glemmer at jeg er gravid, men når jeg smækker de fede ben op på bordet om aftenen, kommer det ret kraftigt tilbage! Sad faktisk lige med en tanke jeg også tror jeg havde i min sidste graviditet: Kan det være at jordemoder, læge og scanninger har været forkert på den? Er jeg i virkeligheden længere henne end uge 32?… Med andre ord: ind med graviditet, ud med logisk, realistisk sans OG ud med tillid til videnskab og sundhedsvæsen… Det kan umuligt være sundt!!

I øvrigt kan jeg lige komme med en update på hvordan børnehavebarnet har det efter to uger i børnehave. Hun er SÅ glad!!! Afleveringerne går rigtig godt og vi får at vide om eftermiddagen, at Irma er god til at være med, at hun snakker og synger og griner, og så er det kun når moren kommer og henter, at filmen knækker og hun blir pylret. Og jeg mener virkelig KUN når det er moren. For pædagogerne var ved at dø af grin da faren hentede i dag. Og Irma var overskudsagtig og viste ham tegninger og sang sange… Altså!!! Det er med andre ord mig der er en pyllermor, og det er vist hermed dokumenteret… Men hvad gør man dog ikke for at have et lykkeligt barn 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s