Lydallergi…

Kan man have det mon? Jeg har nogle lyde, som jeg simpelthen ikke kan tåle. Det løber mig koldt ned af ryggen ved tanken om lydene, og jeg kan faktisk præstere at få kvalme af det. Allergi? tjaaaa…. Sart? Afgjort!…

På mit arbejde bliver der arbejdet heftigt på facaden, hvilket bl.a. betyder at der skal udskiftes lister på alle vinduerne. Jeg arbejder på 1. sal, og der har det meste af dagen stået håndværkere (glarmestre??) på stilladser ude foran vinduerne med hammer og mejsel og banket lister af… Og selvom den intense banken er lige til at få hjertestop af, så får jeg det fysisk dårligt at den tørre lyd der kommer fra skruetrækker-og-stanley-kniv-møder-gammelt-træ-lyd. Ja, det lyder sgu da herre-sært, men ikke desto mindre er det en virkelig grim lyd.

Måske er det i virkeligheden ikke lyden jeg har det så slemt med, men tanken om at jeg selv skal røre ved det her tørre – jeg har et eller andet mærkeligt med tørre ting. Fx følelsen af at røre ved skumgummi – åh, så bliver det bare ikke værre!! Og kan huske dengang jeg arbejdede som jordbærplukker nogle somre i træk (ja, de fede sommerjobs hænger ikke ligefrem på træerne dernede på Lolland-Falster…). Jeg havde det fint med at få jord under neglene og kaste med jordbær…, men når jorden størknede, gys!! Sad tit med helt spredte fingre på bagsædet af min venindes mors bil på vej hjem, for tanken om at fingrene kom til at røre ved hinanden og mærke alt det tørre, var næsten ikke til at klare.

Okay, jeg lyder syg nu, jeg ved det godt!!! Kommer lige lidt ekstra creme på hænderne og smutter på hovedet i seng…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s