1-2-3 – tak for i dag!

Så er mit arbejdsbord ryddet. Min indbakke er på 0 ulæste mails og jeg har overdraget alle mine opgaver til kolleger. Ikke-til-stede-assistenten er aktiveret og skufferne er tømt for snacks. Jeg har endda gjort det klamme: Vendt bunden i vejret på tastaturet, banket det lidt ned i bordet, og stillet det pænt til side – hvad man dog ikke får samlet af nasty-heder imellem tasterne… Og jeg har delt kage ud. Den vildeste kage jeg til dato har lavet!! Aldrig har en bradepande været så tung. Mmm… snickerskage, du er en syndig djævel, som jeg elsker at have mødt! Så nu er jeg officielt gået på barsel, og det føles virkelig dejligt. Jeg glæder mig til mandag morgen hvor jeg vil aflevere Irma i ro og mag, hygge lidt om hjemmet, have benene oppe, lave lidt mad, og hente Irma tidligt – det er sgu da det fede liv!

Lige nu er alle batterier brugt helt op. Det er ikke bare almindelig fredagsfladhed, men den der nu-er-hjernen-tømt-og-drænet-træthed. Det er lidt overvældende. Jeg kan selvfølgelig også bare forveksle det med den mathed man kan få, ved indtagelse af for meget sukker… hmmm…

Nu kalder sengen (aka sandbunkeren – hvad sker der for at børnehavebarnet SKAL hoppe i vores seng og dermed tømme det meste af en sandkasse ud i sengetøjet, bryder mig faktisk ikke om denne slags nat-scrub!), og muligvis et par omgange i min nye yndlingsoverspringshandling: Quiz Battle!

4 thoughts on “1-2-3 – tak for i dag!

  1. Hvor dejligt 🙂 Barsel mens man venter på baby er skønt, det er nu der skal læses bøger, slappes af m.m.! TV-serierne kan man vente med til man alligevel sidder og ammer!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s