Biologi for begyndere

Jeg har været til tandlæge i dag. Ikke den fedeste ting at lave på sin første barselsdag, men nu er der heldigvis et helt halvt år til jeg skal derhen igen. Den altid søde klinikassistent tager imod mig, renser mine tænder og giver mig en opsang om at jeg skal huske at bruge tandtråd dagligt (jeg er kommet hos den samme tandlæge i snart 10 år og får samme besked hver gang…må virkelig snart få købt noget tandtråd…). Og så smalltalker hun. Hvilket jo er fint, bortset fra at altid falder et spørgsmål eller to, som er temmelig svære at svare på med tre instrumenter og to hænder inde i gabet! Er det det, der kommer ud af at tandlægestuderende og frisørelever går til fredagsbar sammen???

Nå, men hun fortæller mig afslutningsvis at jeg ikke skal være bekymret for at jeg bløder i tandkødet, det er helt normalt og “det er jo grunden til at du er gravid!”…

Det er direkte dumt at grine af en person der har så godt hånd om din evne til at synke, men jeg fnes temmelig kraftigt – indvendigt…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s