Slikke-is

Ja, det er ikke noget frækt.. bare Irmas ord for en slikkepind. Hun fik en fin rød (og garanteret ukorrekt og farvestof-fyldt…) slikpind hos frisøren i går. Og den eneste gang hun har fået en før, var hos, ja: frisøren. Og den var en absolut formildner af alt hvad der kunne forekomme af modstand hos lille fis, der helst ikke vil have rørt ved sit hår… Men der er åbenbart andre boller på suppen når vi er ved den søde frisør på Gammel Køge Landevej. Jeg har skrevet om hende før, men jeg bliver nødt til lige at anbefale stedet igen. SÅ god og virkelig i børnehøjde – med tegnefilm og slikke-is 🙂 Og jeg var så optaget af selve klipningen, at jeg selvfølgelig glemte at tage billeder… eeeehhh! Skal virkelig stramme op på billedfronten!!

Irma og jeg holdt fri i går – eller, Irma holdt fri sammen med mig, der jo nyder den skøøøøøønne barselstid. Og vi var på besøg hos morfaren det meste af dagen. Det var en fed dag, hvor Irma både holdt en mindre sangopvisning for morfaren og jeg, og fortalte et hav af røverhistorier fra børnehaven. Det føles meget luksusagtigt at tage sådan nogle dage med Irma, hvor ingen af os er syge, men bare kan hygge sammen på fuld skrald.

Inden frisør og morfar bød dagen i går på lægebesøg. Ikke noget alvorligt, bare et graviditetstjek. Irma var meget optaget af hele seancen, og snakkede næsten mere med lægen end jeg gjorde… Jeg blev til gengæld også ret mundlam da jeg trådte op på vægten, men ikke et ord mere om det…  Og det er fedt at høre at Irma er begyndt at blive mere modtagelig overfor når folk spørger hende om storesøsterrollen: “Nå, så du skal snart være storesøster”, “så kommer der snart en lillesøster derhjemme”, eller lægesekretæren i går, der begyndte at fortælle Irma, at det jo nok ikke bliver så sjovt i starten med en baby, der stjæler mors opmærksomhed… øøøhh tak?? Irma svarer fint og snakker med, nogle gange dog enten om hendes egen tykke mave, eller om at hun skal være storebror… Nåja, det hele kan jo ikke være lige rigtigt. Så mangler vi jo så bare at moren og hjemmet bliver klar til baby, og jeg er så småt gået i gang med redebyggeri vol. 2. Det handler i første omgang om seriøs oprydning – for hvor filan skal lillefisen være, sove, pusles og alt det andet?? Vi skal lige have indrettet os lidt mere fikst. Hvilket vel egentlig betyder, at jeg fylder i store sække, og finder på fikse løsninger, og manden slæber sække til storskrald og flytter møbler… Velkommen tilbage til 50’erne, og sæt så i gang!!

2 thoughts on “Slikke-is

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s