Små hænder…

Vi har været på Fyn i weekenden. Primært for at besøge Farmor og Bedstefar, men der blev heldigvis også tid til hele to vennebesøg. Og vi må erkende, at Irma efterhånden ved hvad der falder af hjemme hos Farmor: Vi var kun lige landet på adressen, og var igang med at tømme bilen for tasker, da hun sagde “jeg vil gerne have kage”… Og forventningerne blev da også indfriet til fulde.

Men vi har da også lavet andet end at spise kage! Mine svigerforældre passede blandt andet en hund i weekenden og den børnevante dalmatiner, har stået model til at en lille hundeglad pige har kravlet rundt omkring den i over et døgn. Irma ville ligge nede under bordet sammen med hunden (selvom det jo primært var hendes krummer hunden var på udkig efter…), hende og bedstefaren digtede historier om at hunden var den store heksebeskytter (noget med en væmmelig børnetime fredag eftermiddag..), hvilket gjorde at Irma istemte når hunden gøede… Og ikke mindst delte hun sine kiks med hunden – til begges store begejstring. Vi skal overhovedet ikke have hund de næste mange år, men jeg bliver da lidt sagelig over det umiddelbare venskab.

På vej hjem fra mandens hjemstavn slog vi et smut forbi en af mine gamle veninder, der er flyttet til Odense med familien. Ud i et skønt grønt område og i et fantastisk lækkert nybygget hus. Ahmen altså, hvor var det et fedt hus. Irma kastede sig over både legetøj og hjemmebagte boller (på den der mine-forældre-giver-mig-aldrig-noget-at-spise-måden… ikke spor pinligt…), og var slet ikke til at rive væk fra dukkeparadiset. Men den ting der fik mit hjerte til at smelte, var da hun helt forelsket stod og holdt lille Selma i hånden. Den lille fis er kun 3,5 måned gammel, og Irma var helt betaget. Selma lå i sin kravlegård og smilede, og Irma stod på tæer for at nå ned til hendes lille hånd. Men hun blev stående sådan i lang tid, helt stille.

Hvis den betagelse af små yndige pigebørn kan vare ved, så har jeg lidt mere ro i maven hvad angår lillesøsters ankomst!!

Reklamer

2 thoughts on “Små hænder…

  1. Du kan være helt rolig! Der bliver masser af søsterkærlighed – og først senere, når lillesøster kan hive i hår og snuppe ting, opstår også “cat fights”. De varer så gennem hele livet. Heldigvis kortvarigt pr. “fight”, og størst af alt er kærligheden. 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s