Begrænsninger!

Plukkeveerne er tilsyneladende kommet for at blive. Og det er ved at være temmelig opslidende. Måske er hende den lille prut verdens mest utålmodige væsen, men så meget før tid vil jeg altså ikke lukke hende ud. Selvom det her graviditet er ved at miste sin charme i en allerhelvedes fart…Og al den her sidden ned betyder jo også at jeg på ingen måde har nået de ting, som jeg gerne ville nå. Jeg har endnu ikke været i kælderen efter Irmas aflagte babytøj, er endnu ikke færdig med at rydde op i lejligheden og gøre plads til bebs, og har på ingen måde overblik over hvad vi mangler. Og da jeg i morges åbnede min til tider ret irriterende gravid-app iPregnant fordi jeg nu er indtrådt i en ny uge i min graviditet, kunne jeg med gys læse: “Hopefully most everything baby-related is finished, checklists are complete and you are ready for your new arrival. Take the time to nurture yourself and relax”… Sikke noget pis! 

I stedet for at gøre klar til min utålmodige baby, har jeg til gengæld set alt seværdigt på DR NU, læst alt (jo jo, ALT!) der står på nettet, og er begyndt at forberede mig på Irmas pakkekalender… Ikke ligefrem nødvendige ting. Er sgu lidt skuffet over egen selvdiciplin og krop, hrmpf! Så hvis der er nogle, der brænder inde med nogle motiverende vendinger eller sågar er villige til at komme og heppe (gerne med pompom’er!), vil jeg sætte afskyeligt meget pris på det. 

3 thoughts on “Begrænsninger!

  1. Pingback: Kun halvvejs « Mor for første gang

  2. Jeg ryster mine pompom’er for dig 🙂 kan godt selv mærke at jeg slet ikke har lige så meget styr på tingene som sidste graviditet – og selv om det nu føles til der er langt endnu (er kun knap 24 uger), så kunne jeg sagtens forestille mig at jeg finder mig i sammen situation som dig om nogle måneder… Lilleputten herhjemme er ved at smide bleen og skal snart i børnehave, så der er nok andet at se til!! Mon ikke vi når det hele alligevel 🙂

    • Lad os ryste pompom’erne sammen, Sussi 😉 Selvom det var svært at forestille sig da man gravid med det første vidunder, så er der bare blevet ting, der er vigtigere end hvilken uge man befinder sig i, og hvor stor maven nu er blevet. Og lige præcis det med ble-farvel og børnehave, er også hvad der fylder i vores hverdag, og så er det bare svært at nå at terpe vandrejournalen igen og igen… Pøj pøj med din graviditet!!!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s