Første blefrie dag!

Efter aftale med børnehaven fik Irma for første gang ikke ble på da vi gik ud af døren i morges. Kunne godt mærke at jeg virkelig synes at det var en stor lille pige jeg fulgtes med ned af trappen. Sutten til trods… Og det er gået over al forventning, al skiftetøjet lå stadig pænt i Irmas kasse da jeg hentede i eftermiddags. Sådan! På et tidspunkt i løbet af dagen var hun kommet hen til en af pædagogerne med meldingen “jeg tror jeg har tisset lidt…”, hvorefter de var løbet ud på toilettet for at gøre jobbet færdigt.

Først da vi landede hjemme i gården og Irma stod i legehuset, skete dagens første uheld. “Mor, jeg tisser”. Hov. Og så blev hun ked af det – våde strømpebukser er nu heller ikke det fedeste i 5 graders varme…

Nu er der ble på igen og min store pige sover sødt. I børnehaven siger de at det som regel tager 14 dage + det løse, og håber virkelig de har ret. Gider rigtig godt nøjes med ét blebarn.. Ren luksus faktisk. Så trives jeg gerne med natbleen et godt stykke tid endnu!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s