Fridag med ynk

Nåmen, røntgenoplevelsen gik jo fint i går. En stor del af min bekymring forsvandt da manden havde mulighed for at nå hjem fra job og gå med Irma hele vejen igennem fotoshootet. Og to små plasticarmbånd fra klinikkens børnegaveskuffe fungerede rigtig fint som positiv bestikkelse!! Nu afventer vi bare svarene og analysen og håber at det er noget, der kan gøres noget ved. (Mens jeg har skrevet det her, har Irma haft det fæleste hosteanfald i søvne. Ønsker mig vidundermiddel NU!)

Vi har ellers holdt hyggefridag i dag, Irma og jeg. Vi besøgte morfar, som altid er god for historielæsning og store krammere. Og i eftermiddags tog vi i Vestbadet hvor vi havde et helt børnebassin for os selv. Totalt luksus. Og perfekt at kunne have en fed dag med Irma når jeg ellers bare går og skranter, vralter og ømmer mig… Synes virkelig at den sidste tid trækker tænder ud, og den her hoste gør absolut ikke tingene nemmere. Så kom bare lillefis, din mor er helt klar!!!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s