Minus 1

Ja, nu går tællingen den anden vej. Er nu på den helt forkerte side af terminen uden baby i armene – kan vi lige give min krop en fælles opsang?? For da jeg var til jordemoder i går, var hun knap så overrasket over at fødslen ikke var gået i gang endnu. Jamen det var jo pga. min forkølelse og hoste. Arhmen altså, det er sgu da ikke fair. Så fordi jeg hoster og snotter på alle i min omgangskreds (ret klamt billede, sorry!), holder jeg fødslen tilbage? Åbenbart fordi kroppen skal bruge så sindsygt meget krudt på at føde, at det er for hårdt når moren ikke er 100% på toppen. Nåja, bare fordi det der vejrtrækning fungerer lidt trægt, behøver det vel ikke at lægge en dæmper på tingene, vel?

For at få dagen i dag til at gå, har jeg været i Vanløse og hente et ståbræt til Irma. Forudser at turene til og fra børnehaven ellers kan blive lidt langtrukne hvis det alternativ ikke findes… Og til min store glæde var det et ganske gratis ståbræt! Jeg er medlem af en gruppe på Facebook, som jeg indtil videre ikke har været den store aktive bruger af, men i går tænkte jeg at jeg ville give den et skud. Den hedder Børne- og babygear i rotation, og her er salg og køb fuldkommen bandlyst. Alting handler om at låne, bytte eller give væk. Ret fedt koncept! Og der var faktisk én, der gerne ville give sit ståbræt væk – så slap jeg for at bruge penge på det, og hun slap for at have det stående i garagen – win win. Derudover har jeg handlet de første julegaver… Jeg ved godt det lyder skideirriterende, men helt ærligt, er I klar over hvor meget tid jeg har?? Og så har jeg simpelthen solgt vores klapvogn. All in a days work!
Vi er blevet begavet med en spritny kombivogn af mine forældre, virkelig luksus, og sådan cirka verdens bedste barselsgave! Så nu har både barnevogn (som var en arver fra mandens søsters børn) og klapvogn (som vi i øvrigt også fik brugt) fået nye ejere, og vi har en helt ny – og noget indskrænket – vognpark i kælderen. Virkelig dejligt. Begge vogne var efterhånden så ramponerede at de kun duede til backup-køretøjer eller altanudstyr, men de har også været brugt til tre børn hver, så man må sige at de har tjent deres virke.

Nå, nu står den lige om lidt på projekt-hjemmelavede-pastaplader til aftenens lasagne, og min søde mand er lige kommet hjem med roser – så blev dagen lige en tand bedre 🙂 God fredag til alle!

6 thoughts on “Minus 1

 1. Jeg nænnede ikke at skrive til dig at du ikke føder før du er rask.. Jeg fik samme melding, da jeg ventede Nikolaj og bare-ikke-gad-være-gravid-mere. Jeg tror desværre du må væbne dig med en uges tålmodighed eller deromkring. Jeg fødte 10 dage over tiden med Nikolaj – og jeg var sådan set rask i over en uge, før min termin. Med andre ord – det kan aldrig gå værre end at de sætter dig igang om 2-3 uger 😉 To decemberbørn er da også dejligt ❤ (Læs kanonhyggeligt ❤ OG DYR måned.)

  Jeg hepper på at du nedkommer sådan liiiiige om lidt.

  Knus Mette

  • Ja, det er utroligt. Her går man og tror man ved det hele som 2. gangs fødende, og så tager fagfolkene i dén grad fusen på en…
   Heldigvis er min bagkant d. 25. november – har fået tid til igangsættelse! Men jeg tager gladeligt imod din hepning og håber det bliver lidt før 😉

 2. Jeg hostede som en søløve, da jeg fødte Varanen. Og havde gjort det i fem uger. Jeg gik en uge over tid, men på et eller andet tidspunkt besluttede min krop åbenbart, at den ikke gad vente mere på Varanen, uanset om jeg hostede eller ej. Så ud kom han. Og mon ikke Baby også er kommet ud til dig på trods af forkølelse? Synes da i hvert fald, her er mistænkeligt stille… 😉

  Jeg hepper og krydser fingre (og glæder mig til at se billeder).

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s