Ting jeg ønsker mig…

 • Alting i stereo – jeg får ofte arrangeret mig så jeg kan nå tingene på den side med en ledig arm, mens jeg ammer. Men pga en virkelig ikke særlig stabil hjerne, så er den valgte side ofte ikke den rigtige… Og så sidder jeg med computer, fjernbetjening, thekop, snoller og stofbleer uden for rækkevidde…
 • En ekstra arm – har I tænkt på hvor fedt det ville være hvis graviditeten både resulterede i baby og en 3. arm?? Jamen hvor ville det bare være skide nyttigt. Grimt, men smart… Og hvis dette ønske blev opfyldt, behøver jeg heller ikke ønske nr. 1.
 • Udskiftning af lænd og skulder – havde glemt hvor meget en 4 kg baby kan sætte en fuldt funktionel krop (aaargh okay så…) ude af drift…
 • En overbevisning om at jeg gør det godt nok som mor – den kommer vist på ønskesedlen igen næste år (og næste, og næste…)
 • Et hjerte der ikke er gået i tuuuuuuusind bitar (så fik I den også på hjernen…) – Mange havde advaret, men kombiner en følsom mor med søvnmangel og hormonelt kaos, og du har en grådlabil kvinde, der slås med at opfylde behovet hos både nyfødt og 3-årig. Jeg var som sagt advaret, men som med så meget andet, så skal det mærkes på egen krop!! Irma har for tiden så godt som ingen lunte, og hendes humør skifter uden varsel. Hun bliver rigtig vred på især mig, og kommer med udbrud som “du bestemmer ikke over mig!!” og kommanderende gør-som-jeg-siger-sætninger… Dem håndterer jeg meget bedre end da hun i går sad her i køkkenet og legede, da jeg gik ind for at skifte Olga, og grædende sagde “jeg er helt alene!”. Puuuuh, sikke en mavepuster.

Jeg ønsker mig også nyt tøj, lækre cremer og almindeligt tøselir, men satser nu ikke på at julemanden kigger her forbi…

4 thoughts on “Ting jeg ønsker mig…

 1. Totalt uden at være hverken gravid eller mor, så sker det altså også med jævne mellemrum at jeg ønsker mig en tredje arm. F.eks. så sent som i onsdags da jeg stod med 2 store poser i den ene hånd, en i den anden hånd og en taske over skulderen efter endt julegave indkøb og tænkte at jeg da også godt liiiige kunne klare turen i Netto inden jeg skulle hjem. Pænt besværligt at holde kurv OG proppe ting ned i den – så dér kunne jeg virkelig godt bruge en ekstra arm. Jeg er sikker på at den også kunne være smart når man skal pakke tingene ind… og når man skal lave mad.

  Hmm… grimt eller ej, jeg stemmer ja tak til den ekstra arm.

 2. Åhr! “Jeg er helt alene!” Så ville jeg også være begyndt at tude. Særligt, da jeg var allermest hormonramt (men da tudede jeg også en hel eftermiddag, da jeg fandt ud af, at min vandrejournal var blevet væk?!)
  Kan nikke genkendende til alt det, du skriver. Men hjælper det, hvis jeg siger, at det hele bliver bedre? Altså, den tredje arm ville jeg stadig gerne have. Men den dårlige samvittighed bliver bedre. Selvtilliden som mor kommer (tifold) igen. Lænd og skulder bliver sig selv igen (kroppen er vild på den måde) og harmonien med den før lille, nu store pige genoprettes. Ting tager bare den tid, ting nu tager, bare lige for at omskrive et Klovborg-citat en kende 😉

  • Hehe, tror ikke man skal bruge så meget krudt på at huske hvad man har grædt over… Kan huske at jeg har tudet over at vi kunne finde på at spise foran fjernsynet da Irma var helt lille. Det brød helt med de familieforestillinger jeg havde…

   Men jeg er superglad for at det blir bedre. Det vil jeg se frem til 🙂 Tak A.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s