Hov, hvor blev den dag af?

Jamen du godeste hvor dagene bare ræser forbi. En typisk dag starter ved 7-tiden. Hvis det stod til Irma ville hun nok sove til næsten 8, men så blir morgenerne bare for stressede. For der skal jo være tid til morgenmad, tøj på, leg, åbne kalendergave, mere leg, børste hår og tænder, og et hysterisk anfald eller to… Og det er bare Irmas faste agenda. Bortset fra kalendergaven er mine gøremål jo faktisk de samme…

Så er der et børnehavebarn der skal afsted – i øjeblikket på bobslæde til prinsessens store begejstring. Og så skal der trilles lidt med en barnevogn, hjem og få varmen, og så en tre-fire amninger og ditto skiftninger, og så hente prinsessen fra børnehave igen… Og jeg nyder faktisk dagene, selvom det godt nok er blevet hverdag i en ruf!

Men i morgen skal vi holde hyggedag hos morfar. Det skal nok blive sjovt. Jeg har store planer om at vi skal lege med marcipan, frugtfarve og andet godt.
Først skal vi dog lige have besøg af sundhedsplejerske, vores andet besøg. Allerede første gang kunne hun konstatere at Olga havde taget rigeligt for sig af piskefløden, og jeg er ret spændt på hvor meget større hun er blevet på 2 uger. Vi er så heldige at vi har beholdt vores sundhedsplejerske fra Irmas tid. Hun havde simpelthen sagt til sine kolleger at hun VILLE have os, selvom hun ikke længere har vores gade. Dejligt 🙂

Og så får I lige et billede af hende den lille da vi på formiddagsturen måtte stoppe akut op og få en snack…

20121212-214520.jpg

Reklamer

2 thoughts on “Hov, hvor blev den dag af?

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s