Forestillinger…

Jeg gør det rigtig tit, det her med at lægge planer i mit hoved. Ret perfekte planer. Ikke Egon Olsen-agtige, men noget med at når børnene sover, så kan jeg jo liiiige nå at (og jeg nævner i flæng:) vaske tøj, tørre støv af, pakke de sidste gaver ind, lave lidt konfekt, ordne lidt praktisk med nogle girokort, forberede aftensmad til dagen efter, sætte dej over…. med andre ord: Alverdens sexede gøremål!! I går var også sådan en aften. Manden skulle ud og besøge nogle venner, så jeg havde jo virkelig lejlighed til at få ordnet et par småting… Men jeg kan godt løfte sløret for at intet skete! Jeg fik da ryddet en smule op (læs: sparket legetøjet ud i hjørnerne…), men det meste af min aften (ja, inden jeg gik i seng temmelig tidligt that is…) gik med at spise marcipan direkte fra pakken og se Her er dit liv med Lars Brygmann. Ahmen altså! Jeg håber en gang jeg holder op med at bygge de her luftkasteller i mit hoved og bare går direkte til marcipanen, det er da på en måde bedre!!

Og nu er vi altså nået helt frem til lillejuleaften. Ved ikke lige hvor december blev af, men sådan er jeg nok ikke den eneste der har det. Sidste år gik jeg og forestillede mig hvor meget juleri jeg skulle lave med Irma i denne jul, men jeg synes ikke helt det er blevet til så meget som jeg kunne tænke mig. Vi har i hvert fald ikke bagt julesmåkager og vi har ikke lavet julepynt – og julekalenderen er hun jo mildest talt pisseræd for, så det blev der heller ikke meget af. Men vi har da haft sjov med pakkekalender, set disney-julefilm og spist havregrynskugler. Mine luftkasteller er også her blevet flået ned, men der kom da noget godt i bytte!

Jeg har jo også fået en stor pige der nu er 100% blefri, som kan lægge puslespil på rekordtid og som efter forældrenes synspunkt er verdens bedste storesøster. Hun er også god til at marchere dramatisk ind på sit værelse når hun ikke lige får sin vilje eller kaste med sine ting, når hele verden ikke kører som hun lige havde forestillet sig… Men tænker at det også ville være lidt kedeligt hvis der ikke kom lidt temperament ind over i ny og næ! De næste dage kommer til være pakket med planer – både jul og fødselsdag skal jo overstås inden for meget kort tid. Og ifølge fødselaren skal der være lagkage før det er rigtig fødselsdag. Det fikser vi 🙂

søstre

2 thoughts on “Forestillinger…

  1. Åh alle de planer, kender det alt for godt, utrolig så effektiv jeg kan være i hovedet men når det skal ske har jeg lige glemt at indtænke min egen træthed, et barn der ikke vil sove el mit eget behov for at stene foran tv’et. Så er det med at kaste planerne over bord så de ikke bliver til frustion el ligne. Som Mikkel siger “Der er altid noget at lave, men vi skal også huske at slappe af” ( især i julen) God jul søde og håber Irma får en dejlig fødselsdag og lagkage:)

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s