Slappedag!!

Der er nu ikke ret meget der slår en dag i nattøj, hvor alle regler er sat til side. Vi spiser morgenmad i stuen, der er legetøj ALLE steder og det eneste sted der rent faktisk blir ryddet op, er i kagedåserne… Det har været en dejlig jul, og Irma har fået mange flere gaver end hun nogensinde har drømt om! Nu lyder vores opgave så på at få plads til alle de nye ting… Straks en meget sværere opgave!!

I min familie holder vi altid juleaften lidt omvendt. Lige så snart mørket falder på, blir træet tændt og vi danser og synger. Så blir der pakket gaver op mens vi hygger med konfekt og sager. Så er der masser af tid til at lege med gaverne! Irma ramte ulvetimestatus omkring kl 18, og her var jeg meget tilfreds med at vi ikke skulle ræse igennem en julemiddag med et surt omdrejningspunkt, men kunne tage den stille og roligt, spise en marmelademad (barbalademad…) og læse godnathistorie, inden vi satte os til bords. Irma er hverken til sovs, kartofler eller kød, så det ville ikke give supermeget mening at indrette maden efter hende lige denne aften.

Så Irmas jul var centreret omkring familiehygge med forældre og mormor og morfar, pyntning af træ, fordeling af gaver, sang og dans, og masser af leg. Det er vist ikke så skidt endda.

I går fejrede vi fødselsdag! Prinsessen fyldte 3 år, og det blev til en hel del fødselsdagssang og lagkage, og boller med glasur og besøg fra farmor og bedstefar og flere supergode gaver! Forkælelse på højt plan! Og også lidt mere end Irma kunne rumme. Hen på eftermiddagen kunne vi dog ikke lokke mere selskabelighed ud af Irma. Tror bare ikke hun kunne rumme at være mere centrum. Men dejlige fejringsdage har det været!

Jeg krydser alt imens fingre for at Olga har en følsom mave og reagerer på at jeg har spist fed julemad og drukket lidt vin – alternativet er at lillefisen har noget aftenkolik og det kan jeg faktisk ikke rigtig rumme. Nuj, hvor har hun været ulykkelig de sidste par aftener!! Kolik stod ikke ligefrem på ønskesedlen…
Tror jeg for en sikkerheds skyld skruer op for grøntsagerne – har hørt det skulle være så sundt.

20121226-124015.jpg

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s