Vær velkommen!

02.30 nåede jeg at se på uret i nat. Det er da lige til at blive imponeret over, ik?! Tja, kan så afsløre at jeg tilbragte de sidste par timer med en ulykkelig Olga på armen i et mørkt soveværelse i en ødegård i Sverige, mens resten af huset forsøgte at få lidt søvn… Jeg siger jer, det var crazy!!!

Det var en helt afsindig hyggelig aften, med gode venner, i alt tre små rollinger og en indkøbt menu fra Restaurant Oubæk. Det var fantastisk at bruge omtrent tre minutter på nytårsmaden – også selvom vi endte med at spise os mætte i chips og slik fordi portionerne var alt for små… – og det var fantastisk at have et døgn i ødegård med uldsokker og brændeovn, og småpiger der hygger.

Nu er der dømt afslapning med tegnefilm og bøger og mandens hjemmelavede pizza. Og i morgen starter hverdagen igen. Hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg har bla tilmeldt Irma et børneyoga-hold som hun skal starte i næste uge. Det er første gang hun skal gå til noget, og jeg er spændt på om hun kan rumme mere aktivitet efter en mandag i børnehave.

Nå, nu sover Olga, Irmas tegnefilm er ved at være slut og min the er blevet kold… Sceneskifte og friske forsyninger!!! Godt nytår til alle 😊

20130101-150844.jpg

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s