Stram op!

Sidder lige og kigger ned på Olga, der er faldet i søvn i mine arme. Hun var for træt til at spise, så nu bruger hun mit højre bryst som hovedpude i stedet… Ja, det er faktisk lige før at den ville passe fint i et pudebetræk… Shit, det ser sørgeligt ud.
Bliver bare nødt til at tro på at der stadig er en smule elasticitet i den lettere udtjente hud!

Det har ellers været en dejlig søndag. Sparket igang af en masse nattesøvn, oh yes. Hvor heldig kan man være. Olga og jeg gik en lang tur mens manden og ældstebarnet var i svømmer. Og så har der ellers været tid til telefonsnakke, gaveshopping, tegnefilm, læse bøger for Irma – og vi har vist alle fået serveret de første 47 kopper the med kage.. Den lille tjener serverer enten med ordene “så’ der serveret” eller et højt “VÆRSGO!!!” Bedre service skal man lede længe efter.

I morgen starter Irma (og jeg…) til børneyoga og rytmik. Og jeg er topspændt på hvordan det lader sig gøre i forhold til mandagstræthed, ulvetime og sult – og med de to giga hysteriske flip prinsessen har fået her i weekenden… Håber bare at der er overskud nok til at være glad for alenetid med moren og mulighed for at danse! Nå, det er langt over min sengetid nu… Sov godt alle mand 🙂

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s