Update

Nåja, siden knibenederlaget i sidste uge har jeg ikke bare øvet mig helt blå i fjæset, der er også sket et par andre ting (heldigvis). Jeg har været til tjek med Olga og hun har helt efter planen sprunget halvanden vægtkurve! Dejligt. Elastikkerne har også sat sig i lårbasserne, hvor de formentlig blir siddende til hun engang lærer at gå – ligesom med Irma. Og apropos den store så har hun også været til tjek, 3-års undersøgelse. Hvor jeg måtte forsikre lægen om at hun rent faktisk taler. Det eneste Irma ville sige mens vi var der, var nemlig AAAARRRGGHH og NEEEEEEJ!! Jeg er dog blevet beroliget med at temmelig mange treårige reagerer sådan. Og når det så er sagt, så er jeg faktisk gået hen og blevet ligeglad – ikke med Irma selvfølgelig, men med hvorvidt hun får et hysterisk anfald på gaden eller derhjemme. Forleden da Irma nægtede at gå med om i gården så vi kunne køre Olgas barnevogn i kælderen, endte hun med at skrige sig helt hæs MOOOOAAARRR, og det slog mig, at jeg faktisk ikke længere bekymrer mig hvad andre tænker. Om det er trætheden eller modenheden der slår mig, skal jeg ikke afgøre, men sikke dog en lettelse!!

Vi har også haft en stor pige med feber, en del udflugter og gæster (ikke samtidig dog), fået nye møbler i køkkenet og jeg er startet på en ny periode som bestyrelsesmedlem. Alt sammen i den sidste uge. Jo, og så fik jeg også lige prøvet at amme i metroen i går – i myldretid … For fanden da, hvor var det ufedt. Og nu er jeg på vej ud til en fotograf for at få taget billeder, som skal pryde fagforeningens hjemmeside de næste to år – ville ønske at hårfarvning og amning var bedre venner, og at mit ansigt var prydet med mere end bare mascara og januar-bleghed…

Og derfor går der nu 8 dage imellem indlæggene… Totalt for dårligt, men hvad pokker gør man?

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s