En nødvendighed

Selvom noget siger mig at det er klogt at gå tidligt i seng når nu manden skal se Superbowl det meste af natten (lur mig, om han ikke bare falder i søvn på sofaen…), og jeg skal være der for pigerne når de vågner (hvis det blir efter kl 6 må jeg finde på en passende præmie). Men når nu selvsamme småtøser begge to sover sødt, så skulle jeg da være tosset hvis jeg ikke lige kunne se et afsnit (indsæt et eller andet voksentv, jeg er faktisk ligeglad, bare det ikke har været vist på Ramasjang!!), drikke en kop the og smække benene op. Det tror jeg faktisk jeg trænger mere til end søvn!

Reklamer

2 thoughts on “En nødvendighed

  1. Kender godt følelsen…. kommer alt alt for tit for sent i seng, bare fordi jeg trænger til lidt alene/voksen tid…. og jeg går endda på arbejde! har forøvrigt hentet knibe-appen du anbefalede! Den fungerer fantastisk, det er jo lige før det er sjovt! Tak for det 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s