Fra overskud til…

En af de der dage… Irma har været vågen siden kl 04 (troede det skulle være den lille, der holdt os vågen om natten, men oftest er det Irma der sætter gang i natteroderiet), og jeg tog snedrysseriet som en opfordring til at gå tur med kælk og barnevogn – samtidig! En af mine veninder havde fortalt at hun klarede sig igennem en snetung vinter med det optog tur/retur til børnehave, så det måtte jo kunne lade sig gøre. Jeg havde fundet et trehjulet løbehjul billigt på den blå avis, det var det vi skulle ud i sneen og hente. Og jeg havde nok regnet med at Irma ville løbe på det hjem… Men efter 5 meter og tre styrt ville hun ikke mere, og cykelhjelmen blev flået af og kastet… Great. Så nu havde jeg så en meget sur Irma siddende i kælk, et løbehjul på slæb og en lille fis, der ikke gad sove i barnevogn mere… Ja, så blir lørdag formiddag faktisk ikke bedre.

Et lille stykke fra hjem kunne mine arme ikke mere og jeg bad Irma om at gå det sidste lille stykke. Jamen tak skæbne! Snot og tårer i ét stort fedtet mekka… Vi kom jo hjem i sidste ende, men det var hverken med Irmas gode vilje eller med mit gode humør i behold!

Det er bare ikke nemt at være 3 år!

Resten af dagen har den lille prinsesse været glad, og har leget for fuld kraft. Hun er sgu lidt svær at blive klog på til tider

20130209-163033.jpg

Her ligger hun på mine ben i prinsesseskrud og stener tegnefilm.
Krydser fingre for mere af den slags hygsomheder i weekenden 🙂

Reklamer

4 thoughts on “Fra overskud til…

 1. Fnis… Det var sgu da heller ikke særlig hyggeligt. Her tænkte du at du ville være rigtig overskudsmom og så går det hele i vasken. Kender godt til det med sure unger. Nikolaj er min 8 årige teenager… Han laver helt klart Ikeatesten på diverse døre, når han bliver sur på mig.
  Jeg kender godt det der med at tænke at NU skal det være SÅ hyggeligt – men man glemmer lige at spørge ungerne om de er med på det der hyggekoncept. ;-).
  Sjovt nok, når mine unger har taget en tur, så er de også smadder søde resten af dagen. Tror bare det er noget børnenoget….som vi voksne har glemt ;-).
  Knus Mette

  • Nu er det bare så hulens vanskeligt at tage en tre-årig med på råd hvad angår aktiviteter. Hos os ville det resultere i rigtig mange timer med ipad… 🙂

 2. Tror du helt SERIØST lige netop dét med “mange timer på Ipad” bliver bedre med alderen…. Så må jeg virkelig bedrøve dig på forhånd. Det eneste der ændre sig er forhandlingsteknikkerne – eller den form for bestikkelse der skal til ;-).
  Jeg har måttet “tvinge” mine drenge til at lave aftensmad sammen med os i dag. Det resulterede så også i at de sad og sagde iiih og åååh til det hele, da de så skulle spise. Og det er jo skønt, at de nyder det de selv har lavet. (Vi fik nakkefiet i rødvin i sådan en rømerdims, salat og hasselbagte kartofler. Og en Mette lærer en ny opskrift på æblecrumble, men følger den alligevel ikke – dessert.) Det skal siges det hele blev vellykket.

  • Hehe det havde jeg nok lidt på fornemmelsen – men håbet er vel lysegrønt…(og lidt blond…)
   Lyder ellers som en dejlig menu, tvang eller ingen tvang 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s