Tilvænning

Jeg har skrevet om det MANGE gange. Og jeg har brokket mig over at være den evige go-to-forælder, og at have en helt afsindig morsyg lille pige. Men nu! Nu vil jeg snart gerne give min højre arm (eller måske er babsen mere nyttig her…) for lidt alenetid med Irma. Pga ret meget utidig lillesøster er det nemlig ofte både far der ordner det praktiske med at komme ud af døren om morgenen, hente igen om eftermiddagen, sidde og sofahygge med efter børnehave, lege vildt med når energien er kommet tilbage. Og det er sgu også faren der putter og læser godnathistorier. Hader egentlig ordet, men jeg glæder mig til at jeg kan have kvalitetstid med Irmski igen.

Irma stortrives med al den gode tid med faren, så jeg tror ikke hun som sådan mangler noget. Det er bare mit lille sårede ego, der savner at være centrum i Irmas univers. Så kan man lære at brokke sig, kan man…

Vi har jo ellers haft lidt reserveret enetid til mandags-børneyoga, men vi er simpelthen stoppet midt i forløbet. Det var vist en fejltilmelding. Tidspunktet er for det første ret tricky (mandag kl 16), ift ulvetime, træthed og sult. Dernæst havde jeg nok sat næsen op efter noget lidt mere aktivt, det ville klart have passet bedre til Irmas temperament – Irma vil konsekvent hoppe på den store madras undervejs i undervisningen, men her fik hun at vide ‘at det gør vi ikke til børneyoga’… Med den kommentar blev jeg fluks sat tilbage til 1.g (og nej, ikke folkeskolen. Der er tale om gymnasiet her…) hvor en veninde og jeg blev diskuteret på et lærermøde og stemplet som et urocenter i klassen… Og Irma må sgu gerne være et urocenter, hellere nu end i gymnasiet…

Så på lørdag starter vi til dans – på danseskole simpelthen. Er spændt på om det passer bedre til den lille dansemus.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s