Nu med tolk

Måske forstår vi Olga lidt bedre nu. Et forsigtigt måske. På sundhedsplejerskens opfordring faldt valget af behandling på en lokal kiropraktor. Og sjældent har jeg mødt så sympatisk et menneske!! Jeg havde fuld tillid til ham fra første øjekast og den måde han håndterede Olga, var helt fantastisk. Han konstaterede efter en grundig gennemgang af hendes nakke og ryg, at hun intet fejler, og at hendes hyppige gråd kan skyldes at hun småspiser hyppigt i stedet for at spise igennem og holde gode lange pauser. Jo længere dagen skrider frem, jo mere ondt i maven får hun – det er i hvert fald hans tese. Så nu tester vi om han har ret. Nu bliver der noteret hvornår hun spiser og så skal hun holde tre timers pause imellem amningerne. Hvis hun kalder på mere, kan jeg tilbyde hende kogt vand med lidt sukker i, og evt en flaske med vælling om aftenen. Det er totalt banalt, og jeg har overhovedet ikke troet det var nødvendigt at holde styr på hendes spisning fordi alting gik så nemt med Irma…

Lad mig sige det sådan, vi har for første gang i laaaang tid haft en glad pige hele aftenen… Tænk hvis det bare er det?!!

En helt anden ting, så er storesøsteren herhjemme lige blevet lidt større. Hun startede til dans i lørdags, på danseskole. Superstolt og meget spændt pige blev sendt afsted – hun skulle jo i skole… Dansen gik vildt godt og hun glæder sig rigtig meget til næste gang. Det eneste hun snakker meget om at hul vil være der alene – men forældre er forment adgang mens der danses. Jeg lurede på hende og hun havde det vildt sjovt uden sine forældre. Tror bare lige hun skal vænne sig til tanken.
I dag er hun cyklet både til og fra børnehave på sin egen cykel – og i næste uge skal vi have en veninde med hjem og lege. Lige pludselig er hun blevet en meget stor pige.

Reklamer

2 thoughts on “Nu med tolk

  1. Hej Marie – hvor lyder det godt 🙂 Jeg håber det “bare” var det!, og at I ved så simpelt et greb, kan blive ved med at have en glad pige – hver dag!

    Jeg synes nogen gange, at de “alternative” behandlere, der arbejder med de helt små børn (ikke at jeg ser en kiropraktor som alternativ!) er, at de kan noget andet med dem end lægerne kan. Det er som om, de (de alternative behandlere) nogen gange har en større forståelse og empati for den måde de små agerer og ikke mindst reagerer på det ,deres kroppe gør.

    “Ondt i maven” er jo ikke farligt, det er bare rigtig meget synd for barnet og for jer! Specielt hvis man kan gøre noget ved det 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s