Weekendsjov

Atter en weekend, atter en lørdag med en tur på danseskole. Det er simpelthen bare et kæmpehit! I går var der heller intet piv over at hun skulle gå ind i salen alene, mens jeg og alle de andre forældre kæmpede for at få lov til at vinke til egen pode, mens døren blev lukket og persiennerne rullet ned.
Det er altså en lidt pudsig verden jeg er trådt ind i her – ikke så meget det at sende Irma til dans, mere denne her forældreklub jeg er blevet medlem af… I tre kvarter sidder der 7-8 forældre på bænke og venter på at barnet blir færdig med danseriet. Nogle læser bøger eller begraver sig i mobilen. Andre smalltalker og sniger sig til at kigge ind igennem revnen i døren til dansesalen. Derudover er der et intenst fitness-danse-hold i gang lige ved siden af børnene. Og deres dansemusik er på diskoteksvolumen og udfordrer lidt smalltalken… Det ser i øvrigt virkeligt fedt og også supersvært ud!! Burde nok egentlig benytte mig af chancen og springe i noget sportstøj og være med mens Irma danser – men indtil videre er det kun blevet til lidt tappen med foden i venteværelset… Ved heller ikke om mine koordinationsevner er gået helt tabt i alt det her børnesjov. Det er jo efterhånden utænkelig længe siden jeg har danset til andet end Åh Abe…

I dag kørte pigerne og jeg et smut ud på Vestegnen. Irma var blevet inviteret en tur i hr Skæg-møllen af mormor og morfar. Så mens Olga boblede i sin barnevogn (og jeg nød stilheden iført kaffe, avis og solbriller på mine forældres terrasse!!!) var de tre i Portalen i Ishøj sammen med 3-400 andre og se det store Hr Skægshow. Det havde været en fest. Lidt langt for en treårig og måske med lidt for mange bogstavlege, men sangene har Irma snakket en hel del om her i eftermiddag. Og så har hun leget med Olgas tal-puslespils-gulv og spurgt “hvad er det for et bogstav?” mens hun har holdt samtlige tal op… Man skal jo starte et sted 🙂

Og apropos den lille fis, så har vi haft to fantastiske døgn med Olga! Både fredag og lørdag har hun været glad og nem. I dag har hun igen været lidt ked, men her tror jeg det er fordi hun har været forstyrret i sine søvnrytmer pga dagens biltur. Så kryds lige fingre for at vi nu igen kan tale lidt sammen om aftenen, og at vi måske endda kan blive færdige med sæson to af Game of Thrones inden den næste sæson er klar…

20130303-183951.jpg

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s