Denne plads er taget!!

Nu er to måneders fast aftengråd stoppet. Vi kører på fem aftener nu. Fem aftener med både smil og tilfredshed, wuhuu!! Til gengæld er de overtaget af en lille fis med glubende appetit, så nu ligger jeg i stedet brak i omtrent tre timer og ammer det bedste jeg har lært. Og jeg er faktisk ret begejstret for at amme, men tre timer i streg kan da tage livet af selv den vildeste begejstring… Men som manden satte det på spidsen forleden: “hvad vil du helst ha’?” Og jotak til sulten baby fremfor sur og ked baby – til enhver tid! Brokken er hermed lagt på hylden (men glæder mig nu alligevel lidt til Olga er gammel nok til grød…)
Og den store, hun har haft sin første børnehave-veninde på besøg i dag. Irma har GLÆDET sig til at blive hentet og have veninden med hjem. Hun blev storesøster en måned før Irma, så både moren og lillesøsteren var selvfølgelig med på besøget. Det var en kæmpe succes. Pigerne legede (og havde kun lidt brug for hjælp…) mens mødrene skvadrede og sammenlignede babyer. Irma blev et par gange opslugt af sin egen leg, men efter et par påmindelser om at veninden også gerne ville være med gik det fint igen… Langt det meste af tiden så det heldigvis sådan her ud:

20130305-222142.jpg

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s