Milepæl!!

Sidder her i stuen med en kop the og skiftevist nyder at være inde mens jeg lytter intenst til altandøren… Vi har puttet Olga og lagt hende til at sove på altanen. Hun vil kun tage en lang lur hvis vi går med hende, og håber jeg kan snyde hende lidt ved at sørge for den friske luft.

Og apropos at være spændte, så er vi meget spændte på hvordan det næste døgns tid forløber. Vi har ført en hel del propaganda herhjemme i de sidste par uger, med henblik på dagens udflugt! Oh yes, vi har besøgt det famøse suttetræ i Frederiksberg Have og Irma har sagt endegyldigt farvel til de elskede sutter. Vi går efter cold turkey-metoden og har ikke trappet ned på forbruget eller opstillet nye regler.
Som præmie for at sige farvel til sutterne, er Irma blevet beriget med en snehvidekjole udvalgt nøje i Disney Store. )Eller “Så’noget hvide”, som hun hedder…) Nu har hun så ydermere omtrent 50 ting hun ønsker sig, og som hun ikke helt kunne forstå hun ikke også måtte få. Men det er da vist lidt for tidligt at begynde at forklare kronens værdi, ik!?.
Kjolen er utrolig fin, men også så dyr at den ikke ligefrem står på gourmet indtil næste lønningsdag… Nå nå, barnet er lykkelig og forbliver forhåbentlig glad for kjolen når hun finder ud af at det er den hun skal sutte på når hun skal sove…

Vi krydser fingre for at den lille sover godt på altanen og at den store tager sine abstinenser på en pæn måde. Tror lige jeg rykker lidt tættere på altandøren…

20130317-150749.jpg

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s