Forår omsider!

I dag har jeg gået tur med Olga i bæreselen – alene fordi vi ku’! Sol i øjnene var min eneste bekymring. Snart kan vintertøjet (inklusiv den efterhånden alt for lille flyverdragt) pakkes definitivt væk og de fine forårsting i friske farver findes frem (sig den sætning 10 gange hurtigt!!…)

Jeg hentede Irma i børnehaven i dag – på legeplads, uden hue og med snavs i hele hovedet! Må ærligt indrømme at jeg bedre kan lide hende sådan, end med alt prinsesse-tøse-gejlet. Og er i hvert fald rigtig glad for at der er plads til begge dele. Mudder og tiara går hånd i hånd 🙂

Vi er også gået i forårskuller herhjemme. Vores næste rum i omindretningsfasen står for skud: soveværelset. Hele vores omflytningsplan er røget lidt i vasken – pga temmelig meget støj fra en af nabolejlighederne. Det ville blive ret træls at sove op af væggen til ung festlysten nabos stue… I stedet forbedrer vi rummene. Og prøver at komme af med en masse overflødige ting. (For blot at tilføje nogle andre… Vi var nemlig i ikea i dag sammen med resten af verden…) Vi er stadig overhovedet ikke klar til Bo Bedre (og har efterhånden også indset at det nok har temmelig snævre udsigter), men vi er da snart der hvor vi selv er ret tilfredse. Og det er faktisk endnu bedre!

20130402-202247.jpg

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s