Hvor er fotografen?

Så har vi været i svømmeren, Olga og jeg. Sammen med to af pigerne fra mødregruppen og deres poder. Sikke en fest. Der blev plasket og babysvømmet, og ungerne (og mødrene) hyggede sig! Olga lignede en der forud for en tur i bassinet lige havde fået en nano-behandling… Vanddråberne i ansigtet lå ligesom udenpå huden, og det så lidt sært ud. Men det må være koblingen mellem morens glæde ved babyolie og et solidt lag babyspæk…
I modsætningen til de to andre nægtede min datter at sove. Nej, hun skulle både have gåtur og bustur med – på morens arm! I mit næste liv vil jeg gerne bestille nogle lettere børn… Hun var i fint humør og sugede indtryk til sig, helt indtil vi landede hjemme. Og først da jeg havde kørt barnevognen i kælderen og opgivet alt om lur (mens moren kunne slikke solskin), faldt barnet i søvn. Op i solen igen, jatak!

Nu er jeg ved at putte-amme den lille – noget tidligere end normalt. Tror reaktionen på svømmehalsturen viser sig nu.
I morgen skal jeg til møde, og et lidt spændende et af slagsen. Jeg har sagt ja til en konsulentopgave, hvor jeg skal lave informationsøgning og informationselektion for en person, der skal skrive en større videnskabelig artikel. Og jeg er blevet hyret via linked in. Så prøvede jeg det. Det er ganske og aldeles freelance og nok også ret enkeltstående – og jeg er spændt på om min hjerne er med mig eller imod mig… Det er efterhånden kommet dertil, at vi har et par timer hver aften hvor der kan læses, arbejdes (og kysses…) mens børnene sover. Men hvis nemesis kommer efter mig (det er jo helt og aldeles jinx at skrive den slags!) så er det godt at manden har samme uddannelse som mig, og kan hjælpe mig med den hyrede opgave.

Jeg ville egentlig godt have nået at blive klippet inden jeg begyndte på de faglige ærinder, men det lod sig ikke rigtig gøre. Jeg er ramt af post-graviditet-håret-falder-af-og-giver-mig-høje-tindinger-problematikken. Og det ser altså ikke så heldigt ud… Satser på der bliver råd og tid (det kræver vist et barn der sover uden man går med hende…) til at nogen kan rette op på fadæsen inden fuldtidsfagligheden slår til igen. Har lige nogle måneder at løbe på!!

20130417-183955.jpg

Lige et lille snapshot af hende den lille i sit mormorstrikkede forårsdress 🙂

One thought on “Hvor er fotografen?

  1. Pingback: Handle, handle, handle… | Mor for første gang

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s