Nyd barnet!

Der skulle åbenbart en ny ansættelseskontrakt til! Jo jo, jeg har skam nydt både barn og barsel indtil nu, men jeg har hele tiden været 5 minutter foran. Taget mig selv i at glæde mig til at Olga kan sidde selv, at hun kan kravle, at hun kan spise rugbrødsmadder og til hun kan løbe efter sin storesøster. Og alt det glæder jeg mig sådan set stadig til, men det har også været lidt en forhindring til at nyde hvor hun er lige nu. Nu har jeg skrevet under på den kontrakt der slutter min barsel, og der er under 3 måneder til. I min studietid var 3 måneder lig med verdens længste sommerferie og aftaler med sådan cirka alle man kendte. Men nu tager jeg mig selv i at bo i den bemærkning jeg har hørt ældre mennesker ytre så mange gange: Tiden suser forbi når man har børn… (og ældre er naturligvis sådan nogle folk midt i 30’erne set med Marie-22-år-brillerne…)

Og det er bare så sandt. Jeg synes kun lige det er et øjeblik siden vi fik Olga, og i morgen skal hun (en anelse forsinket) have sin 5-måneders vaccine. Og de næste tre måneder skal derfor inhaleres i grove hvæs! Jeg vil have det hele med. Jeg har det jo faktisk lidt ligesom om jeg skal væk, og ikke længere se mine børn – det er nu kun 37 timer om ugen jeg skal arbejde…Men stadig – så har jeg jo altså været hjemmegående mor siden september og det at være væk fra dem i 8 timer dagligt bliver da sindsygt hårdt.

Mens jeg har skrevet det her indlæg, har jeg rendt mellem soveværelse og køkken i pendulfart. Olga sover smadderuroligt (det er noget mavehalløj hun døjer med, vi har i hvert fald haft gevaldigt mange skiftninger i de sidste par døgn – håber det er maven der skal vænne sig til grød og mos, og ikke en uheldig virus hun har samlet op!), så i nat var jeg vågen alt for mange gange og oppe ALT for tidligt da barnet sked ud over det hele… Jeg nyder stadig barnet i fulde drag, men det der NU, det bliver jeg aldrig 100% fan af…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s