Nej og NEJ!

Én ting er at følges hjem med en treårig der svinger om sig med søde bemærkninger som “mor, hjælp mig så!” “Nej, ikke sådan!” “Du må ikke røre mig” “nej, det er mig der er forrest” og det hele eskalerer til ret meget råb og skrig… En anden ting er når en tilfældig mand cykler forbi og siger højt “så giv dog den møgunge den skideballe hun fortjener”… Jeg plejer faktisk ikke at være hende der råber af folk i trafikken, men ham her fik altså et par høje ord med på vejen!
Shit, en mandagsagtig tirsdag. Nu mangler vi bare at Olga blir rockersyg af den vaccine hun fik i dag.

2 thoughts on “Nej og NEJ!

  1. HAM har jeg også mødt.Han findes vist mange steder… Sådan en selvsikker, træls mand, som tror han har svaret på ALT! Ham med det superstore ego, som tror man kan klare ALLE konflikter, hvis bare man er tydelig nok. Ham som du ikke håber dine børn møder til træning nogen steder i en fritidsforening.

    Ved du hvad Marie. Trøst dig med at han enten har en kone som er lige så tåbelig som ham selv eller også så er han skilt. Jeg tager hatten af for dig. Den irritation som du måske havde opbygget indeni gik i det mindste ud over fjolset på cyklen.

    Ryst på hovedet og smil af solen og videre ud i livet.

    Knus Mette

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s