Nu med gæsteblogger – agtigt…

Prinsessen med én armI forbindelse med sommerfesten i børnehaven i fredags – som jeg lige vender tilbage til – havde alle ungerne været med til et kunstprojekt. Vi havde fået at vide, at vi skulle donere en gammel sko til konceptet, så Irma havde fået en temmelig slidt gårdsangersko med (hehe, kom lige i tanke om det hedengangne ord!). Og det er så netop gået op for mig at skoens makker stadig ligger i skoskabet…tjuhej hvor der er orden på tingene… Nå, men til ferniseringen i fredags havde jeg inviteret mormoren med, og vi var begge ret stolte over Irmas fine kreation. Til kunstværket hører en historie, og det er her gæstebloggeren kommer ind i billedet. For den ansvarlige pædagog havde fået børnene til, ganske langsomt, at fortælle deres historier, mens hun noterede ordret. Billedet er af Irmas hjemmelavede prinsesse, og historien er som følger:

Prinsessen med kun en arm
Der var engang en prinsesse, som klippede sin arm, og så var armen væk. Hun gik ud af vejen alene uden at holde nogen i hånden, og så blev hun kørt over. Man skal gå på fortovet, og det gjorde prinsessen ikke. Og hun blev meget ked af det. Hun havde en paraply med, men den blev også kørt over. Og den gik i stykker. Prinsessen gik uden en arm og paraply og rigtig, rigtig ked af det hjem. Når prinsessen kom hjem, og så blev hendes mor ked af det. De gik sammen for at lede efter hendes arm og paraply. Men de fandt den ikke. Måske er de fløjet op i himlen. Men når skyerne kommer, kan det være at de kommer tilbage.

Jeg synes selv den er SÅ fin, og jeg kan snildt forestille mig at en ivrig litteraturanmelder ville kunne analysere sig frem til mange lag i den historie… Om 20 år udkommer hendes første roman – regn trygt med det 🙂

Sommerfesten gik ellers superfint. Der var et væld af børn og forældre, og en mor, der heldigvis havde set igennem fingre med institutionens ønske om at man kunne medbringe frugt og sukkerfrit bagværk…Hun ankom med de fineste cupcakes med grøn frosting. Og der var mange af dem. Ungerne var henrykte! Der var omtrent 40 grader på legepladsen i fredags, så vi holdt ikke tiden ud – også lidt fordi Olga efter en god times tid, holdt op med at være i festhumør. Hun har ikke helt regnet ud at det her søvnfornægteri bider sig i To glade pigerhalen, når man bliver helt igennem ulykkelig af træthed omkring kl 16 og frem til puttetid… I dag var hende og jeg på udflugt (og jeg siger ikke hvor, da det handler om mandens fødselsdagsgave, tystys!), og hun faldt fint i søvn efter busturen. Men efter en halv time var det slut. En mand med en skramlende palleløfter kørte forbi barnevognen, og Olga gik i flitsbuetilstand og nægtede at sove mere. Til gengæld er hun blevet meget begejstret for at sidde i barnevognen nu. Her kan hun se alt det hun vil, der bliver serveret legetøj og måske et stykke brød man kan sidde og savle lidt på – skønt sted! Og det er helt klart barnevognens skyld, at hun nu næsten kan sidde selv. Når man er så nysgerrig, skal man jo OP og have udsyn.

I det hele taget sker der vildt mange ting på Olgafronten i øjeblikket, men jeg synes næsten hun fortjener sit eget indlæg – det må I have til gode. Imens kan I få det her fantastiske billede, som jeg lagde på Instagram i eftermiddags. Vi var lige landet fra børnehaven, og begge tøser var blevet befriet for lidt for meget tøj. Meget glade!

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s