Og hvad laver du så?

Og hvad får vi så dagene til at gå med? Tjo, i dag har jeg været inde i byen og spise morgenmad med mit nye team. Superfedt at jeg om lidt over en måned skal starte nyt job, men ikke behøver stå over for 20 helt fremmede ansigter! Fredag skal jeg endda holde et temmelig fagligt møde, så den morgen skal barselshjernen virkelig skrubbes væk under bruseren… Vi har også været genstand for paparazzi-agtig opførsel. Fire japanere gik helt i selvsving over Olga, og de endte med at tage billeder af hende hvor hun så seriøst skeptisk ud! Til gengæld fik jeg en lille origamisvane i gave. Nåja…

I går var der mandag med mandag på hjemme hos os. Jeg havde en treårig med Maude-attitude: Så går jeg bare ind i min seng…(hvorfra hun så lå og spurgte: hvor længe (hvornår, red.) har far fødselsdag? Hvor længe kommer bedstemor og bedstefar? Hvor længe skal vi i cirkus?) og jeg havde en lille fis med sovefornægtelse og som (måske i protest??) sked i badekarret…

– ja, de japanere skulle bare vide, sku de…

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s